Miért hordanak a nők magukkal annyi féle "kacatot" a táskájukban?
Én is nő vagyok és ma csak a pénztárcám, a kulcsom volt nálam és egy csomag papirzsebkendő. A pénztárcámban benne vannak a vonat és BKV bérletek, a személyim és a kocsi papirok. Néha viszem a telefonomat (el szoktam felejteni) és egy-két tampont is. De ez minden. Egy kis táskába belefér.
Másnak minek kell mindenféle igazából napközben fölösleges cuccot hordozni?
Nekem hatalmas táskám van és benne minden amire szükségem lehet. Nincs munkahelyem ahol tarthatnám ezeket, viszont szinte állandóan úton vagyok egyik megbízómtól a másikig. Fewszes időbeosztásban amibe nem fér bele, hogy beugorjak valahova egy új harisnyáért. Az meg pláne nem, hogy 2000 Ft-ot adjak érte hirtelen. Inkább cipelek mindent. Volt már amikor a villamoson hazafelé (az oviból) varrogattam meg a kisfiam játékmackóját. mert perszxe tű meg corna is van nálam. :DDD
És a hatalmas táskába megy bele a kaja is amit hazafelé vásárolok. :D
A kérdés az, hogy MIÉRT hordunk annyi cuccot.
A válasz szerintem nagyon egyszerű: csupán azért, mert biztonságérzetet ad. Egyszerűen jó tudni, hogy ha szükség van rá, csak bele kell nyúlni a táskába. Valakinek szükszége van erre a biztonságérzetre (hogy a kezemben lapul a maegoldás), valakinek viszont nincs (és az nem pakol fel annyi cuccot).
Szerintem ilyen egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!