Miért hordanak a nők magukkal annyi féle "kacatot" a táskájukban?
Én is nő vagyok és ma csak a pénztárcám, a kulcsom volt nálam és egy csomag papirzsebkendő. A pénztárcámban benne vannak a vonat és BKV bérletek, a személyim és a kocsi papirok. Néha viszem a telefonomat (el szoktam felejteni) és egy-két tampont is. De ez minden. Egy kis táskába belefér.
Másnak minek kell mindenféle igazából napközben fölösleges cuccot hordozni?
Mert jó hogy van nálam körömreszelő vagy olló, ha véletlenül beszakad a körmöm, mert úgy idegesítő lenne megfogni dolgokat.
kell gyógyszer, mert gyakran fáj a fejem.
külön tartom az okmányaimat, nehogy azok is elvesszenek ha véletlenül a tárcám elhagyom. készpénz sincs ezért nálam sok.
ennyi jutott eszembe
A ,,nem hasznos" dolgokat nem részletezem :)
Én jártam már úgy, hogy a párom váratlanul meglepett egy szállodai éjszakával, és rettenetes volt, hogy nincs nálam semmi olyasmi, amire ilyenkor szükség lenne: fogkefe, fésű, sminklemosó, az esti gyógyszereim, stb... szóval, azóta jobban fel vagyok készülve ilyesmikkel.
De ettől függetlenül is szokott nálam lenni pl. harisnya, mert azok bizony futnak, betét, tampon, egy-két sminkeszköz, cigi, rágó, pendrive, telefon, kulcsok két helyre, okmányok, pénztárca, papírzsepi, nejlonzacsi vásárlás esetére, újság a metrón való utazás elviselésére, autórádió előlap, ha P+R utazom, na és persze sokszor a reggelim. Szóval, ezek az általában szükséges dolgok.
Nos én azért, mert minden vackot beledobok, de alapban keveset cipelő típus vagyok...
DE mérnök édesanyámból, és egy kolléganőmből kiindulva: Mindig jó, ha van nálad egy kombinált fogó vagy egy csaptelep alkatrész :DD
(Náluk néha még ilyenek is előkerülnek belőle) :)
Mert "ezek kellenek".
Mert verőfényes napsütésben feltétlenül szükség van esernyőre, meg minden pillanatra szükség van a Rubik-kockájára meg a zsonglőrlabdáira...
jól van kérdező :)
és aki iskolába megy?? vagy találkozik a haverokkal??
munkahelyen én is tárolhatnám, amire ott van szükség...de munkától függetlenül is jó ha ezek nálam vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!