Florimo virág tápoldat? A többi lent?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a virágtápot bekevertem 15ml-t 2 liter vízhez(csapvíz) úgy ahogy a tájékoztatón volt teljesen átlátszó volt az egész ma reggelre meg úgy néz ki mint a limonádé ez normális vagy valamit nem jól csináltam?2011. máj. 19. 11:54
1/2 A kérdező kommentje:
Kössz a sok választ.
2011. máj. 25. 21:04
2/2 anonim válasza:
Ha limonádé lett belőle, akkor az jó, mivel akkor volt abban a tápoldatban ásványi anyag rendesen, nem spóroltak ki belőle semmit. Előfordulhat sztem, hogy a tápanyagok beszínezik a vizet, ha nem használod fel egyből - bár nem ez a jellemző, még én sem próbáltam ki, mert mindig elhasználom amit bekeverek.
Mindent jól csináltál, nem kell aggódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!