Mi a frász volt ez? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
Kb 40 perccel ezelőtt kimentem az udvarra rágyujtani.Ahogy kiléptem az ajton a ház mögül hallottam egy nagy csattanást.Odamentem,hogy megnézzem mi volt az,erre azt látom,hogy leesett az ablakpárkányrol egy virágcserép.Mérgelődtem magamban,mert arra gondoltam,hogy épp,hogy kiraktam a növényeket az udvarra és a szomszéd macskái máris levertek egyet.Lehajoltam,hogy felszedjem a cserép darabjait,de ekkor hirtelen egy idegen nő futott végig a kertünkön és kiugrott a kerítésen.Teljesen ledöbbentem és gyorsan odafutottam hátha még látom,hogy ki volt az és merre ment.De mire odaértem addigra felszívódott.Teljesen lesokkolt a dolog.Visszaindultam a ház mögé,hogy felszedjem a cserép darabjait.Amikor azonban odaértem megdöbbenve tapasztaltam,hogy a cserép a helyén van és semmi baja.Mi a fene volt ez?Teljesen biztos vagyok abban,hogy előtte a cserép a földön hevert darabokban.Hogy lehet,hogy most sértetlenül áll a helyén? És ki lehetett az a nő az udvarban,valamint mi a fenét kereshetett ott?Totál beparáztam...2011. máj. 18. 16:00
11/17 A kérdező kommentje:
Most ért haza a férjem,így végre kimerészkedtem a házból.Megvizsgáltam a helyszínt és a cserépen nem látszik semmi.Ott áll a helyén és egy karcolás sincs rajta.Ez tiszta agyrém...Elmondtam a férjemnek is az esetet.Azt mondta,hogy nem akart rola szolni nekem,de kb 4-5 napja amikor a kertben tevékenykedett az egyik bokor alatt talált egy vödröt,amiben valami döglött állat volt!Eléggé felismerhetetlen volt,mert már bomlásnak indult,de valoszínüleg kutya volt.Mostmár tényleg ki vagyok borulva.Mi a fenét akar ez jelenteni és ki szorakozik velünk??
2011. máj. 18. 17:21
12/17 anonim válasza:
bocs, de tisztára úgy hangzik a meséd, mint egy jól kitalált fogalmazás. jót nevettem rajta.
13/17 anonim válasza:
lehet, hogy betörő volt. de a virágcserép vagy azt jelenti, hogy akkor ketten voltak, és a társa kicserélte a töröttet, vagy valaki megviccelt vagy erre nincs normális magyarázat.
14/17 A kérdező kommentje:
Utolso előtti válaszolonak üzenem,hogy én valahogy nem tudok nevetni ezen a történeten.Azota nem történt semmi furcsa,de a tegnapelőtt történtekre nem találok magyarázatot...
2011. máj. 20. 15:32
15/17 anonim válasza:
Egy magyarázat van!
Ha a pokol megtelik,és nincs már több hely,akkor A HOLTAK A FÖLDÖN JÁRNAK!! Tárazzatok be! xD
16/17 anonim válasza:
Inkább tényleg ezotéria témában kellett volna ezt feltenned... de vannak olyan esetek amire nincs magyarázat és nem is kell keresni... többet nem tudok mondani, remélem ezt az egészet nem szívatásból írtad!!
17/17 anonim válasza:
Az fontos lenne hogy milyen cigit szívtál, mert szerintem füves cigi volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!