Mi a frász volt ez? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
Kb 40 perccel ezelőtt kimentem az udvarra rágyujtani.Ahogy kiléptem az ajton a ház mögül hallottam egy nagy csattanást.Odamentem,hogy megnézzem mi volt az,erre azt látom,hogy leesett az ablakpárkányrol egy virágcserép.Mérgelődtem magamban,mert arra gondoltam,hogy épp,hogy kiraktam a növényeket az udvarra és a szomszéd macskái máris levertek egyet.Lehajoltam,hogy felszedjem a cserép darabjait,de ekkor hirtelen egy idegen nő futott végig a kertünkön és kiugrott a kerítésen.Teljesen ledöbbentem és gyorsan odafutottam hátha még látom,hogy ki volt az és merre ment.De mire odaértem addigra felszívódott.Teljesen lesokkolt a dolog.Visszaindultam a ház mögé,hogy felszedjem a cserép darabjait.Amikor azonban odaértem megdöbbenve tapasztaltam,hogy a cserép a helyén van és semmi baja.Mi a fene volt ez?Teljesen biztos vagyok abban,hogy előtte a cserép a földön hevert darabokban.Hogy lehet,hogy most sértetlenül áll a helyén? És ki lehetett az a nő az udvarban,valamint mi a fenét kereshetett ott?Totál beparáztam...2011. máj. 18. 16:00
2/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy ez halucináció volt.Különben is...mi válthatta volna ki?Nem ittam,nem drogoztam és még csak gyógyszert sem szedek.Teljesen ki vagyok most akadva.Bezárkóztam a házba,amíg a férjem haza nem ér.Félek,hogy esetleg valami betörő lehetett az a nő,habár nem vitt el semmit.A virágcserepes dologra meg nem találok magyarázatot...Bekattantam volna?vagy mi a jó ég volt ez?
2011. máj. 18. 16:15
3/17 anonim válasza:
lány gyorsan kicserélte és behúzta a cserepeket xd
4/17 A kérdező kommentje:
Mi?most komolyan...utolso,ez elég elképzelhetetlen,de már nem tudom,hogy mit gondoljak...
2011. máj. 18. 16:22
6/17 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok már...tényleg nagyon megijedtem és fogalmam sincs,hogy mi történhetett velem...
:(
2011. máj. 18. 16:26
7/17 anonim válasza:
SZerintem túl fáradt lehettél és halucináltál...
8/17 A kérdező kommentje:
Hát az igaz,hogy elég fáradt voltam/vagyok,de létezik ilyen,hogy amiatt halucináltam volna??
2011. máj. 18. 16:53
9/17 anonim válasza:
Szerintem ezt az ezotéria témában kellett volna feltenned, mert itt sok a "humoros" emberke. Gőzöm sincs mi lehetett, lehet, hogy tényleg csak képzelted az egészet. Pihenj egy kicsit. Vagy menj ki és vizsgáld meg a terepet. Nincs semmi nyoma annak, hogy leesett valami? Cserépdarab, virágföld...
10/17 anonim válasza:
Lehetett betörő is,de más is...
Pl egy ismeretlen nő = nőnek álcázott férfi betörő...
A virágcserépre pedig csak egy magyarázat van...A cserép tényleg összetört,de benne a fáradság miatt az a kép volt meg hogy a cserép az ablakban van vagy fordítva...lehet hogyha most kimennél ott lenne a cserép összetörve...
Ez az egy ami értelmes magyarázat lehet....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!