Előfordult már veled, hogy úgy beverted a fejed, hogy csillagokat láttál?
Figyelt kérdés
Velem még sulis koromban fodult elő, hogy focizás közben lefejeltem a fém kapufát. Csillagokat nem, de lila foltot azt szó szerint láttam magam előtt.2009. márc. 13. 09:48
1/8 anonim válasza:
Volt már velem is. bevágtam a fejem, elvesztettem az eszméletem pár percre, majd miután magamhoz tértem, zöld, lila, rózsaszín villogó szikrákat láttam magam előtt. laikus azt mondhatá, hú mekkora flash, de nem volt az, nagyon rossz volt.
2/8 anonim válasza:
A lila folt az nélam is volt már,de az akkor is ha a lámpába nézek vagy a napba és onnan el akkor lila,zöld foltokat lehet látni....Csillagokat nem láttam még de szerintem azt nem is lehet...
3/8 anonim válasza:
Az utolsó nagyon téved, bizony lehet csillagokat látni, ha erős ütés éri a fejet. mint előbb írtam, én is szikrákat láttam.
(első)
4/8 anonim válasza:
Igen, láttam már csillagokat. Medicinlabdával erőből fejbedobtak. Először csak a csillagok és a szédülés (ha nagyon megszédülök, különben is csillagokat látok), aztán feketeség, majd felkeltem a földön zsibbadva. Agyrázkódást kaptam. Azóta utálom a medicinlabdát.
5/8 anonim válasza:
Ugy nemvertem be a fejem, hogy csillagokat lássak, viszont két esetben volt olyan, hogy nagyon kellett tüsszentsek, de nem sikerült, és végül mikor kijött, elszédültem és apró sárga csillagokat, szikrákat láttam kb. 1 percig. Aztán elmúlt. De szerintem ezt csak egy nagy ütés vagy hirtelen rándulás okozhatja.
6/8 anonim válasza:
Múltkor mikor futottam a buszra.. Esett a hó, rajtam volt a kapucnim, nem láttam a pont fejmagasságban lévő faágat.. Szóval frontálisan :P Nem volt egy kellemes érzés, főleg, hogy ehhez még seggre is estem. Abban a pillanatban azt sem tudtam eldönteni, hogy a fejem vagy a seggem fáj jobban..
7/8 anonim válasza:
Egyszer apukám akkora kemény hógolyót vágott a szemem közé.. tényleg sok volt a csillag
8/8 anonim válasza:
mikor 2.ban hanyattestem a jégen és bevertem a fejem, bár ez csak 2-3 mp-ig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!