Van három LB-barátnőm. Szerintetek melyiket válasszam?
Van egy akit már 4-5 éve ismerek de csak tavaly óta vagyok vele nagyon jóba...Ő nagyon kedves, oksa persze neki is vannak rossz tulajdonságai....(okoskodó,hangulatember,szeszélyes)És mivel ő másfél évvel nagyobb mindt mi vagyunk ezért ez rendszerese hangsúlyozza...
Van egy másik is...ő is nagyon jó barátnőm de ő csak idén jött ebbe az osztályba, de szerencsére már volt időm kiismerni...persze ő sem tökéletes...(nagyképű,hangulatember,magamutogató)És neki is van más jó barátja is...
Akkor van még egy harmadik is....őt is nagyon szeretem és nagyon hasonló a stílusunk...de ő sem tökéletes(makacs,agresszív,ideges)...Őt is sokan szeretik(szerették) de volt egy nagy vita amiben ő is szerepelt...pontosabban az övé volt a főszerep...
Szóval mind a 3 nagyon jó barátom de nem tudok dönteni...szerintetek???
"LB-barátnőm"!!!!Na ne...
Nekem már az oviban is több barátom volt,és felnőttként sincs egy legjobb,akivel senki más nem állhat szóba,mert ő az enyém,és stipi-stop.
És akkor a többivel szóba sem állsz soha többé.Ne haragudj,de ez tényleg dedós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!