Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon leszünk még jóban?

Vajon leszünk még jóban?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki most új sulit kezdett, és lett onnan egy nagyon jó barátnője. Ez a lány, összejött a barátnőm tesójával, és azóta mindig mindenhova 3-an járnak. Én eddig bármikor hívtam, hogy találkozzunk a barátnőmmel, mindig valahol a "sógornőjével" volt, én meg nem akarok harmadik lenni, de így meg már harmadik sem vagyok, mivel azzal a lánnyal már kb testvérként szeretik egymást, engem le sem ....

Nem elég hogy az új barátnőjével van/volt mindig, most meg összejött a testvérének a haverjával. Így meg 4-en vannak együtt mindig. Olyan idilli lett nekik minden, én meg olyan magányosnak érzem magam...Ha ez így megy tovább, akkor már nem is leszünk jóban soha?

2011. máj. 13. 21:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A helyedben megvárnám, amíg ő keres téged. Ha nem teszi, akkor sajns ennyi volt.

Annak semmi értelme, hogy te hívogatod, ő pedig mindig kosarat ad. Esetleg felhívhatnád még 1szer, hogy nincs-e kedve valamilyen proframot csinálni veled. Ha megint leráz, akkor mondd meg neki, hogy te úgy érzed, mindent megtettél ezért a barátságért. Úgy érzed, neki viszont egyáltalán nem fontos már, ezért nem fogod őt többet keresni. Hívjon ő, ha akar még téged látni.

2011. máj. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!