Megbántottam egy lányt de nagyon mikor részeg voltam . Mit tegyek? Nagyon jóban voltunk remélem leszünk is
Figyelt kérdés
Van ez a lány akivel nagyon jóba voltunk .CSak kezdetem azt érezni hogy csak msn-en vagyok neki jó és csak akkor haverkodik velem .Ezt nem is mondtam el neki .De tegnap este volt egy buli ahol először igazából úgy berúgtam hogy az hihetetlen és minden megmondtam hogy ő utál engem meg csak msn-en jó nekem .Pdeig nem akartam elmondani mert nem akartam vele összeveszni.De részegen az ember őszinte.Most haragszik hogy nem voltam őszinte.És én is haragszom magamra.Volt már veletek hasonló?Hogy oldhatnám meg hogy megbocsájtson?2010. ápr. 24. 15:06
1/5 anonim válasza:
siránkozó, önsajnáltató pasi nem kéne nekem :D
Jó hogy nem sírtál neki még mellé :D
2/5 A kérdező kommentje:
figyelj részeg voltam .És nem járunk.CSak nagyon jóba vagyunk vagy voltunk .
2010. ápr. 24. 15:37
3/5 anonim válasza:
Összintén kérj bocsánatott, és józanul beszéljétek át a problémákat.
4/5 anonim válasza:
előző : csak haverok azt most nem kell anyira át beszélni a problémákat.
mond neki hogy "bocsánat" ha meg beszol h miért nem mondtad el neki csak részegen akkor meg mond neki h nemvolt min1 mikor mondtam. az a lenyeg h nem akartad megbánni. tessék ez 1 jó érv h ne rúgj be mindig XD
szerintem ha azt gondoltad h utál és csak msn-en vagy jó neki akkor biztos volt értelme vagyis a csaj volt előbb bunkó,te csak tetőztet. :) (ezzel csak rontok a helyzeten ugye?)
:\
5/5 anonim válasza:
nem mindig hanem nagyon*
és megbántani*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!