Mi a véleményed erről a vallásról?
Még csak ennyit írtam le belőle.De készül a könyvem is én magam írom a saját vallásomat.Hogy tudnám terjeszteni ezt a hitet ?
A halál után van élet egy másik világban ahol a jók és a rosszak együtt élnek mint ebben az életben.
Nincsen isten,nincsen teremtő mindenki saját maga istene mindenki a saját életét teremti meg.
Aki bűnt követ el lehető leg kegyetlenebb büntetéssel járjon a a tette ne várjon megbocsátást ha csak nem a vagy a vallás tagja.
Nincs házasság.Mindenki maga dönti el kivel szeretne együtt élni és meddig.
Mindenki azt csinál amit akar.
Mindenki úgy jut pénzhez ahogy akar hogyha a vallás tagja.
Most csak ennyit írtam ki.De majd leírom ide a többit is csak az nagyon sok.Mert mint mondtam egy fél könyvet már leírtam a teremtésről ahogy én gondolom.Hogy tudnék tagokat hívni ebbe a vallásba hogy tudnám népszerűsíteni ?
"Aki bűnt követ el lehető leg kegyetlenebb büntetéssel járjon a a tette ne várjon megbocsátást ha csak nem a vagy a vallás tagja. "
Ezt már feltalálták, kereszténységnek hívják.
Amúgy nonszensz, amit írsz.
Csak milyen alapon határozzátok meg a bűnt? Ez kritikus kérdés minden vallásnál.
Amúgy az eretnekek megégetése és megnyúzása mitől ne lenne keresztény történelem része?
Egyébként legitimációs filozófiai kérdéseket is felvet, hiszen egy szekularizált országban semmilyen vallás nem állhat a törvények felett.
Zavaros, ellentmondásos, hülyeség ebből könyvet írni.... sokáig kell elnyújtani, és leírni ugyanazt. :D
Inkább olvass valami értelmeset, ha már írni nem tudsz.
Ezt még életfilozófiának is éretlen és szánalmas.
Ha már kérdezted a véleményünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!