Nyomtad már bele valakinek a fejét tortába? (vagy valamilyen ételbe)?
igen :D a tesóm azt mondta nem szereti a borsófőzeléket. mondom, de szereted! -de nem!, -de igen! és határozott mozdulattal belenyomtam a fejét.
hasonló esetek:
#moziban a barátnőm kiburította a popcornt, aza alatta ülőre :D (elötte éppen azt beszéltük, hogy egy oszt. társ. kitalációból ilyet mesél... :D)
#másik barátnőm itt volt, gépeztünk, szivószállal ittam. röhögtem és szivószálon keresztül pofonköptem
#egyik barátomat pedig egy liter vízzel burítottam nyakon, mert sokat beszélt
#uncsimat meg a felmosóvízzel (mert bedobott a medencébe)
én még nem , de láttam ilyet __:D
suliba volt ilyen főzőcske verseny és jöttek a nagyok zabálni , voltak ott valamilyen gyümölcsök és jó murinak találták hogy megeszik és a héját eldobják *banán* a barátnőm meg felvette a banán hét és a sráchoz vágta a srác mérges volt és mikor mentek az osztályukba,akkor a barátnőmet egy sütivel fejen dobták ...a csaj majdnem sírt XDD szegényt sajnáltam egy kicsit alig tudta kiszedni a hajából a sütit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!