Nyomtad már bele valakinek a fejét tortába? (vagy valamilyen ételbe)?
én egy barátnőmnek nyomtam egy tojást a fejére még kisebb koromban
álltam egy sámlin és pakoltam a polcra a tojást, ő meg rázta a sámlit, ami neki nagyon vicces volt, nekem nem annyira
kétszer szóltam neki, hogy hagyja abba, vagy kap egy tojást a fejére, először poénból mondtam, de aztán mérges lettem és tényleg szétnyomtam a fején :D
szegény, teljesen legörbült a szája, akkor már megbántam :)
Én még nem, de mikor 1-4 osztályban voltunk, minden délután jártunk vendéglőbe ebédelni (Romániában vannak ilyen Step by Step - Lépésről lépésre - osztályok, és ott minden délután mennek ebédelni), és éppen spagetti volt a menü. Az egyik osztálytársam nem szerette, a tanító-néni pedig mondta, hogy egyen. Erre ő: "Nem szeretem!". A másik osztálytálytársam pedig így reagált: "De szereted!" - és egy határozott mozdulattal belenyomta a fejét a ketchupos sapgettibe. Szegény gyerek biztos nem élvezte (látsott rajta), de mindenki jót nevetett a dolgon...:)
(Hmm...régi szép idők...!)
Ahhoz túlságosan szeretem a hasamat, hogy dobálózzak, fejeket nyomkodjak a kajába!
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!