Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyomtad már bele valakinek a...

Nyomtad már bele valakinek a fejét tortába? (vagy valamilyen ételbe)?

Figyelt kérdés
Esetleg láttál ilyesmit a valóságban?
2009. márc. 11. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Még nem, de néha nagyon szívesen megtenném...: )
2009. márc. 11. 16:39
 2/19 anonim ***** válasza:
99%

én egy barátnőmnek nyomtam egy tojást a fejére még kisebb koromban

álltam egy sámlin és pakoltam a polcra a tojást, ő meg rázta a sámlit, ami neki nagyon vicces volt, nekem nem annyira

kétszer szóltam neki, hogy hagyja abba, vagy kap egy tojást a fejére, először poénból mondtam, de aztán mérges lettem és tényleg szétnyomtam a fején :D

szegény, teljesen legörbült a szája, akkor már megbántam :)

2009. márc. 11. 16:47
 3/19 anonim ***** válasza:
99%
nekem a szulinapi tortamba nyomtak bele a fejemet nem volt kellemes pillanat :) de sajnaltam a tortat mert nem tudtam le fenykepezni nagyon jol megvolt keszitve es finom is volt
2009. márc. 11. 17:07
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
nem,de szívesen megtenném :D
2009. márc. 11. 17:59
 5/19 anonim ***** válasza:
98%
Naná, tesom mikor kicsi volt nem akart enni a húslevesből,én meg belenyomtam a fejét a tányér levesbe,nagyon kiakadt tőle,de így utólag már jókat derülünk rajta mikor eszünkbe jut.
2009. márc. 11. 18:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem, de mikor 1-4 osztályban voltunk, minden délután jártunk vendéglőbe ebédelni (Romániában vannak ilyen Step by Step - Lépésről lépésre - osztályok, és ott minden délután mennek ebédelni), és éppen spagetti volt a menü. Az egyik osztálytársam nem szerette, a tanító-néni pedig mondta, hogy egyen. Erre ő: "Nem szeretem!". A másik osztálytálytársam pedig így reagált: "De szereted!" - és egy határozott mozdulattal belenyomta a fejét a ketchupos sapgettibe. Szegény gyerek biztos nem élvezte (látsott rajta), de mindenki jót nevetett a dolgon...:)

(Hmm...régi szép idők...!)

2009. márc. 11. 18:49
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem...
2009. márc. 11. 19:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz túlságosan szeretem a hasamat, hogy dobálózzak, fejeket nyomkodjak a kajába!

:P

2009. márc. 11. 19:36
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Osztálytársammal egy "filmet" forgattunk, és az volt az egyik jelenet, hogy a csaj fejét belenyomják a tortába. Szegény csaj tisztára kétségbe volt esve, hogy most mi lesz, de ígértek neki cukorkát, és így végül lett belőle egy jó kis tejszínhab-fej :)
2009. márc. 11. 19:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem(Sajnos):)De már láttam egy sz.napi.bulin.De ott nem a fejet nyomták a tortába hanem a torta repült.:)
2009. márc. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!