Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a Cleverbot? Ott kivel...

Mi az a Cleverbot? Ott kivel beszélünk? Egy másik emberrel? Vagy mivel?

Figyelt kérdés
Ez nekem rohadt magas... :D
2011. máj. 11. 14:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Volt a TV-ben hogy amit kérsez pl Hol dolgozol és arra azt válaszolod hogy g.cifalván akkor ha valaki megkérdezi hogy hol dolgozik lehet hogy ezt fogja válaszolni amit írtok neki azt egy ídő után megtanulja.
2012. aug. 21. 01:34
 12/15 anonim válasza:
Robot, de az emberektől tanulja az ilyeneket
2012. aug. 31. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos hogy robot,mert furcsa hogy szinte minden nyelven tud beszélni... :)
2015. júl. 31. 18:41
 14/15 Pap Dávid válasza:

Hát nem tudom mert haverok is mondták hogy bot de én máshogy látom mert néha mikor kérdezek valamit akkor vagy valami olyat kérdez vagy mond vissza aminek semmi köze az aktuális témához

és pont most kaptam ezt az üzenetet tőle:

"Szia kedves te aki ezt olvasod ha nem tudnád emberekkel beszélsz és kb. 5 másodpercenként újat kapsz ezért furák a válaszok további szép napot."

2015. dec. 27. 00:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Dávid, ezt úgy hívják átverés...

Anno egy iskolai délutánt arra feccöltünk a fél osztállyal, hogy minden kérdésre banánnal feleltünk...

pár napig csak azt tudta szegény mondani, hogy banán.

Mesterséges intelligenciának hívják egyébként.

Ez csak annyit jelent, hogy felismeri a kérdést és a kérdésre adott általános válaszokat, majd kiválaszt egyet és azzal válaszol. Tanul.

Igazán egyszerű dolog, de hatásos. Igazi emberektől vannak a válaszok/kérdések, de egy program válogatja össze, hogy mikor mit látsz.

2015. dec. 27. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!