Hogyan készíthetek itthon 18 as diákigazolványt?
16 éves vagyok 1994-s születésű. Elszeretnék menni hétvégente bulizni, de 18 éven alul hazaküldenek pizsamáért.
De én elszeretnék menni a buliba, ezért készítenék itthon egy hamis diákigazolványt.
Ha átlehet valahogy szerkeszteni, akkor van még egy eredeti diákom 1994-s ami nem kell. Hogy fogjak neki?
Köszi a válaszokat !!
Szerintem ne egy csoportba legyetek a haverokkal ne borotválkozz meg annyira, öltözz fel normálisan, ne a mostani tinidivat szerint és akkor nem lesz gond, vagy legalábbis pár hely próbálása után valahol egyszercsak bentleszel a discóban. Esetleg ha van jól kinéző csajismerős, aki 18+ akkor vele próbálj bejutni, vagy ha van egyértelműen 18+ csoport ismerősök közt akkor próbálj odaállni és valahogy öltözz úgy meg szőrizz úgy h ne lógj ki közülük.
A hamis diák esete necces, pláne ha személyit kérnek, pláne ha elkapnak...na akkor a leginkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!