Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallottam valahol hogy diakiga...

Hallottam valahol hogy diakigazolvanyt csak hatosagi szemely foghat meg. Ez igaz?

Figyelt kérdés
tehat pl ellenor nem foghatja meg
2011. febr. 28. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell azt megfognia, elég ha megnézi. :D Mivel a diákbérletre rá kell írni a diákigazolványod számát, az ellenőrnek joga van hozzá.
2011. febr. 28. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
de rendesen megfoghatja?
2011. febr. 28. 22:04
 3/6 gfero ***** válasza:
nem foghatja meg ezért akarnak melléjük rakni közterületi felügyelőket
2011. febr. 28. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

diákigazolványt megfoghatja a jegyellenőr is!!!!!

a személyi igazolvány az, amit csak hivatalos személy foghat meg, de egy személyi igazolványt is meg kell mutatni akárkinek------ egy jegyellenőr is kérheti a személyit és úgy kell neki megmutatni, hogy lássa, csak nem veheti kézbe

2011. febr. 28. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy ez hol és hogy működik nem tudom,de én autóbusz vezető vagyok és nekünk azt mondták az oktatáson,hogy a diákigazolványt,és egyéb kedvezményekre jogosító okmányt csak abban az esetben vehetjük a kezünkbe,ha írnunk kell bele.
2011. márc. 1. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
elég barom oktatótiszt volt sztem
2011. márc. 1. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!