Mit használjak önvédelemre?
Figyelt kérdés
Ha nagyobb kést használnék kb 20-28 cm élhosszúságút az jó lenne önvédelemre vagy egy sima bunyóba ? Vagy ha mind 2 kezembe lenne 1-1 úgy több hasznát venném ?2011. máj. 10. 17:34
1/9 anonim válasza:
Az öklödet, vagy inkább a szavakat.:)
De ha mindenképp kést szeretnél, akkor inkább 8 cm alatitt vegyél, mert 8 cm-nél nagyobb az büntetendő. És egyébként is a kis kés ugyanúgy megfelel önvédelemre.
2/9 A kérdező kommentje:
A Kis kés nem annyira félelmetes.Nekem nagy kell abból is 2 ha az egyiket elkapja másikkal még eltudjam vágni az ütőerét vagy valami létfontosságú szervét.
2011. máj. 10. 17:42
3/9 anonim válasza:
Ne bolondozz. Börtönbe kerülhetsz. Elég a spray.
4/9 A kérdező kommentje:
Még sose támadtak meg.De jobb felkészülni a bajra. És én szívesen megölöm az ellenfelet az a legbiztosabb. A börtön meg le van szarva
2011. máj. 10. 17:47
5/9 anonim válasza:
Hú de kemény vagy. Emellett az is biztos, hogy vagy nem teljesen normális, vagy még nagyon fiatal, vagy mindkettő. Te teljesen komolyan gondolod, hogy két 28 centis késsel rohangálj az utcán?
6/9 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok.Nem vagyok cigány.Pont a cigányoktól akarom megvédeni magam.Errefelé sok van sajnos :(
2011. máj. 10. 18:04
7/9 anonim válasza:
Vigyél egy nagy lapátot, aztán adjál neki egy nagy pofont, ha megtámadnak, és az nem fegyver.
8/9 anonim válasza:
rakj a zsebedbe egy viperát. ha kinyujtod, elég hosszú, és üt is qrva nagyot.
9/9 anonim válasza:
vagycsak simán köpdle őket mint éva jerzyt ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!