Mi a véleményetek a csillag születikről? Kinek szurkolsz? Krizbai Tecának már nem kéne itt lennie, vagy talán mégis?
Egyrészt ha megfigyeled mindig az énekes produkciók nyernek! Ez a legnépszerűbb műfaj, nincs mit tenni. Ebben jobbat most aligha tudsz mondani!
Gomez meg ritka különleges táncban, bár megnyerni ő sem fogja, pont ezért.
Krizbai Tecát nagyon szeretem. Nem azért drukkolok (neki is), mert testi fogyatékossága van, hanem azért mert a hangja nagyon megtetszett. A mostani produkciója viszont nem 'hatott' meg, szerintem gyenge volt. De ez egy a sok millió ember véleményén kívül, ami senkit sem érdekel :D
Én pl. nem vagyok oda a Gomez gyermekért. Más pl. oda van érte. Tehetséges ő is biztosan, de engem nem 'fogott' meg. Semmi különlegeset nem látok benne, azon kívül, hogy a sminkgyárosok örülnek a bevételnek :))))
Ha már tánc kategória, akkor ott az Appril csapat, tehetségesebbnek tartom őket.
Szívesen láttam volna bejutónak a házaspárt is, vagy a testépítőt, csodás hangja van.
Tehát, mindenki mást szeret. A zsűri pontoz, elmondja a saját kis véleményét, független, hogy vki fogyatékos vagy nem. Akik meg szavaznak (bár átverésnek tartom), azok is befolyásolni tudják a 'végeredményt'.
hàt szerintem is kivételeznek vele.
a màsik, hogy aki azt mondja, hogy Timinek jó hangja van, és tud énekelni, az egyszerüen botfülü -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!