Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Németországból ki ír?

Németországból ki ír?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy vágtatok bele az ottani életbe(önállóan v munkaközvetítőn,egyedül vagy családdal-kutyával,mennyi idő kellett míg belerázódtatok a dolgokba s a nyelv használatába).Én is ki szeretnék menni és várom az élményeket,hogy tudjak mibe merítkezni:)
2011. máj. 2. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy kis csoportként jöttünk ki, kibéreltünk 1 lakást 4-en, munkát kerestünk és kb 3 hónap után, már minden ment mint a karika-csapás. Nekem a nyelv már ment, mert suliban is tanultam és a család is segített, de 4 hónap után, bárki társalgási szinten meg tudja tanulni. Kitartás az nagyon kell először, de kifizetődő.
2011. máj. 2. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó,ez egy jó és ösztönző sztori!Még ilyeneket!Hogy bennem legyen az ,hogy hidd el,kis csaj menni fog!
2011. máj. 2. 16:43
 3/3 anonim válasza:
En! Berlin!
2011. aug. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!