Kire fogsz szavazni ha bekövetkezik egy Éva, Anikó párbaj?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 10:38
2/13 anonim válasza:
egyikre se-.-" utálom a való világot.
3/13 anonim válasza:
Hát akkor inkább az Évára.Rühellem Anikót,pedig régen ő volt a kedvencem de most....xD
4/13 anonim válasza:
ÉVA :D nem szeretem a napraforgót :D
5/13 anonim válasza:
Éva! Anikó nekem nem szimpatikus : minden olyan férfire ráhajt akinek kint van barátnője. Azzal barátkozik akiből éppen hasznot tud szerezni stb.
6/13 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy ÉVÁRA!
Én sem szeretem a napraforgókat... pff. Először Bécikével és a kis csapatával volt, amikor látta, hogy kezdenek gyengülni, átállt Éváékhoz. Szandival utána megint átment Béláékhoz, és így tovább. Szánalmas mennyit ér neki a barátság, komolyan...
7/13 anonim válasza:
van olyan érzésem, h legtöbb pasi anikóra fog szavazni...:( szánalmas némber az a nő...
9/13 anonim válasza:
ÉVa a menő ^^ kompatibilis a képernyővel :))
10/13 anonim válasza:
nem szavazok de ha szavaznék akk évára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!