Szerintetek jó ötlet, hogy amikor menstruálok, akkor felveszek egy MEGJÖTT NE NE SZÓLJ HOZZÁM VAGY SZÉTRÚGOM A S*GGED feliratú pólót?
De én akkor már azt íratnám a pólóra, hogy "Piroskázok, ne szólj hozzám vagy impotenssé teszlek!" vagy valami hasonlót.
(Első voltam.)
Csak akkor tedd, ha tényleg képes vagy bárkit szétrúgni.
Különben csúnyán megjárhatod.
Amúgy meg inkább próbáld megnevelni magad... értelmes embert nem sodornak az ösztönei jobbra-balra. Tud uralkodni rajtuk, amennyire kell.
Ha most ilyen problémáid vannak, mi lesz később?
Ha netán véletlenül valaha gyereket szülnél, az első időkben 2 óránként szoptatnod kell: éjjel-nappal.
Értelemszerűen a köztes időben meg kell próbálnod másfél órát aludni: parancsszóra, azonnal - és frissen, vidáman, kipihenten ébredni a következő szoptatáshoz, a gyerek fergeteges üvöltésére. Ha erre odacsapod a falhoz, akkor vesztettél ebben a játékban... azt mondanám, hogy erre jó edzés ez a havi megpróbáltatás.
Basszus, most esett le, hogy mit írtam...xD
VÉRESEN komoly... xDxDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!