Alig tudok angolul, mégis sokszor angolul beszélek az álmaimban, ennek lehet valami jelentése?
vagy az hogy angol voltál az előző életedben, amit kétlek, de ki tudja :D
a másik meg hogy hallottál valamit angolul, és mélyen a tudatalattiban megjegyezted és így került bele az álmodba
én mostanában angolul szoktam énekelni az álmaimban XD
Én is szoktam angolul álmodni, és bár beszélem is középfokon a nyelvet, de álmomban olyan szavakat is használok, amit egyébként nem ismerek....
Én az amerikai angolt beszélem álmomban....
Középfokú angol tudásom van, de érteni mindent megértek, inkább beszélni tudok alapból középfokon, akkor is jól megfontolom, hogy nyelvtanilag helyesen mondom-e, amit mondok.
Álmomban sokszor felsőfokon beszélek, és volt, hogy miután felébredtem, lecsekkoltam, hogy helyesen beszéltem-e álmomban, és abszolút. :D Szóval szerintem a tudatalattim tudja ezeket a dolgokat már, csak ébren könnyebben elbizonytalanodom, mint álmomban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!