Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más ember is azért jön fel az...

Más ember is azért jön fel az oldalra hogy mások buta kérdésein és válaszain nevessen?

Figyelt kérdés
én szinte csak azért jövök fel hogy jól kiröhögjek pár embert:D szerintem nagyon jó szórakozás, persze ha találok egy komoly kérdést azért szoktam komolyan válaszolni
2011. ápr. 21. 02:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. ápr. 22. 03:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez egy kiváló és tanulságos válasz volt köszönöm :)
2011. ápr. 22. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy egy bölcsész diplomamunka jellegű tanulmánnyal válaszolok, de aztán rájöttem, hogy jobb dolgom is van. :-D

Sajnos most is, de ha lesz egy kicsit több erre a kérdésnek a megválaszolására, akkor majd időt fogok szakítani még 2 bekezdés erejéig. Talán többre is! :-D

De nem ígérek semmit! (még a végén elfelejtem, utána meg többet vasalnak be rajtam...)

2011. máj. 5. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!