Más ember is azért jön fel az oldalra hogy mások buta kérdésein és válaszain nevessen?
Figyelt kérdés
én szinte csak azért jövök fel hogy jól kiröhögjek pár embert:D szerintem nagyon jó szórakozás, persze ha találok egy komoly kérdést azért szoktam komolyan válaszolni2011. ápr. 21. 02:51
12/13 A kérdező kommentje:
Ez egy kiváló és tanulságos válasz volt köszönöm :)
2011. ápr. 22. 13:55
13/13 anonim válasza:
Gondoltam, hogy egy bölcsész diplomamunka jellegű tanulmánnyal válaszolok, de aztán rájöttem, hogy jobb dolgom is van. :-D
Sajnos most is, de ha lesz egy kicsit több erre a kérdésnek a megválaszolására, akkor majd időt fogok szakítani még 2 bekezdés erejéig. Talán többre is! :-D
De nem ígérek semmit! (még a végén elfelejtem, utána meg többet vasalnak be rajtam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!