Más ember is azért jön fel az oldalra hogy mások buta kérdésein és válaszain nevessen?
Nem. Mindig csodálkoztam a hozzád hasonló embereken...
Én rosszul érzem magam attól ha valaki pl. nem tud helyesen írni vagy butaságokat hord össze. Inkább siralmasnak találom s rosszul érzem magam tőle.
Hogy tudsz rajta nevetni? Komolyan kérdezem, szívesebben nevetnék rajta én is de nekem nem megy.
Én is ezért vagyok itt, de inkább mások elcseszett sorsán szoktam jókat derülni. :D
Amikor süt az írásból, hogy Maunika-só várományos ír, az a legjobb. A "Buliban voltunk de részegre ittuk magukat és nem védekeztünk, de valamiért terhes lettem, mit csináljak??" :D Ezek a kedvenceim.
Persze ott a klasszikus is, amikor az ember nem érti, hogy az adott ember hogyan volt képes bekapcsolni a számítógépét? Próbálsz értelmet kihámozni a mondatokból, de nem sikerül! Mintha egy majom írta volna(valószínűleg valami hasonló).
A politikai rovat okoskodói, vagy az állatok rovat véresszájú állatvédői külön helyet foglalnak el a szívemben, olvasáskor mindig átjárja a szívem a forradalom érzülete, vagy a jóindulat, ahogyan az állatvédők különféle humánus csonkolásokkal torolnák meg egyik védencük sanyarú sorsát. :D
Az abszolút ász a személyeskedés halmaz, legyen szó karácsonyról, abortuszról, cigányokról, vagy kakastartásról. Látni, ahogy az emberek szinte megölnék egymást, süt a buta indulat, amikor már csak azért csattog a billentyűzet, hogy valami frappánsat visszavágjon, függetlenül a témától.
Kellene egy GYK találkozó, tuti lenne haláleset. :D
Megjött az aktuális komcsi feljelentgető is. :D
Imádom ezt az oldalt!
komcsi feljelentgető vagyok
Megtudtam, hogy ez a véleményed. Pont. Nekem nem ez. Nekem az, hogy a rosszindulatot kell visszaszorítani. Márpedig a kérdező nem lehet valami jó ember, aki csak kárörvendésre és cinikus élvezkedésre használja az oldalt. Én nem jelentettem volna a modiknak, ha nem lenne rosszindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!