Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más ember is azért jön fel az...

Más ember is azért jön fel az oldalra hogy mások buta kérdésein és válaszain nevessen?

Figyelt kérdés
én szinte csak azért jövök fel hogy jól kiröhögjek pár embert:D szerintem nagyon jó szórakozás, persze ha találok egy komoly kérdést azért szoktam komolyan válaszolni
2011. ápr. 21. 02:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem. Mindig csodálkoztam a hozzád hasonló embereken...

Én rosszul érzem magam attól ha valaki pl. nem tud helyesen írni vagy butaságokat hord össze. Inkább siralmasnak találom s rosszul érzem magam tőle.

Hogy tudsz rajta nevetni? Komolyan kérdezem, szívesebben nevetnék rajta én is de nekem nem megy.

2011. ápr. 21. 05:21
 2/13 anonim ***** válasza:
igen. keresem az olyan kerdeseket amikre jo sok hulye valasz erkezik. neha sikitok a rohogestol! de azert neha el is szomorodom attol hogy milyen hulyek a mai fiatalok nagyresze! tisztelet a kivetelnek!
2011. ápr. 21. 06:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is ezért vagyok itt, de inkább mások elcseszett sorsán szoktam jókat derülni. :D

Amikor süt az írásból, hogy Maunika-só várományos ír, az a legjobb. A "Buliban voltunk de részegre ittuk magukat és nem védekeztünk, de valamiért terhes lettem, mit csináljak??" :D Ezek a kedvenceim.

Persze ott a klasszikus is, amikor az ember nem érti, hogy az adott ember hogyan volt képes bekapcsolni a számítógépét? Próbálsz értelmet kihámozni a mondatokból, de nem sikerül! Mintha egy majom írta volna(valószínűleg valami hasonló).

A politikai rovat okoskodói, vagy az állatok rovat véresszájú állatvédői külön helyet foglalnak el a szívemben, olvasáskor mindig átjárja a szívem a forradalom érzülete, vagy a jóindulat, ahogyan az állatvédők különféle humánus csonkolásokkal torolnák meg egyik védencük sanyarú sorsát. :D

Az abszolút ász a személyeskedés halmaz, legyen szó karácsonyról, abortuszról, cigányokról, vagy kakastartásról. Látni, ahogy az emberek szinte megölnék egymást, süt a buta indulat, amikor már csak azért csattog a billentyűzet, hogy valami frappánsat visszavágjon, függetlenül a témától.

Kellene egy GYK találkozó, tuti lenne haláleset. :D

2011. ápr. 21. 06:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenki. Van aki saját problémájára keres megoldást, vagy valamilyen bíztatást, mert nem tudja kivel megbeszélni a dolgait. Ahogy én látom, többségben azért segítő szándékkal válaszolgatnak. Megmondó emberek persze vannak és ki is élik magukat, de hát hol nincsenek ilyenek. Ezen túl lehet lépni, hiszen a gyakorlatban sem veszünk tudomást róluk és nagy ívben ki is kerüljük őket. Mindenki a saját intelligencia szintjén viszonyul dolgokhoz az életben is és itt is.
2011. ápr. 21. 07:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2011. ápr. 21. 07:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Megjött az aktuális komcsi feljelentgető is. :D

Imádom ezt az oldalt!

2011. ápr. 21. 07:16
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

komcsi feljelentgető vagyok

Megtudtam, hogy ez a véleményed. Pont. Nekem nem ez. Nekem az, hogy a rosszindulatot kell visszaszorítani. Márpedig a kérdező nem lehet valami jó ember, aki csak kárörvendésre és cinikus élvezkedésre használja az oldalt. Én nem jelentettem volna a modiknak, ha nem lenne rosszindulatú.

2011. ápr. 21. 07:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Jól van, elvtárs, értem én.
2011. ápr. 21. 07:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az úgynevezett "komcsinak" szeretném mondani hogy nem rosszindulatú kárörvendésre, hanem sokkal inkább cinikus élvezkedésekre használom ezt az oldalt. Az csak igaz hogy cinikus élvezkedésekre, mivel nem csak erre, és erre is csak elenyésző mennyiségben.
2011. ápr. 21. 13:12
 10/13 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok, elírtam az előbb, "az csak igaz" helyett az sem igaz.
2011. ápr. 21. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!