Az számit egy lánynál ha kiáll a fülem? (lent)
Kiáll a fülem és szerintem számit a lányoknál de nem tudom számit valamit??
normális válaszokat köszi
az érthetetlen ,hü**e válaszokat ne
12/F
Hát, van amelyiknek számít, van amelyiknek nem.
De vannak elálló fülű lányok is, ők biztos megértőbbek ebben a témában.
Az a válasz, hogy lezs akinél igen és lesz akinél nem számít.
Ha tényleg nagyon eláll egyszerü beavatkozással könnyü javítani rajta, de akkor ajánlott ezt meglépni ha valóban sokszor ütközöl majd emiatt falba és persze ha majd nagyobb leszel.
Elképzelhető hogy csak te képzeled nagyon elállónak, más a saját hibáját erősiti fel, amit esetleg mások észre sem vesznek.
Ha valóban nagyon zavar nyugodtan beszélj erről a szüleiddel egy alkalmas időpontban és penditsd meg nekik hogy egyszer majd ezen - ha lehet - szeretnél javítani.
valahogy úgy van, akivel szeretünk együtt lenni, beszélgetni, annak a lelkéből valami lényegest megérzünk, és az jó, az tetszik
nem egy szájjal beszélgetek, nem egy füllel hallgatom, hanem AZ EGÉSZ emberi mivoltommal, aminek része a száj,
a fül
ismered? nagyon jó kis versek vannak benne!
AMI A SZÍVEDET NYOMJA
Mai svéd gyermekversek
Válogatta és fordította Tótfalusi István
Siv Widerberg
SZERELEM
Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy vörös és elálló
fül.
A kérdésedet olvasva jövök rá, hogy egész életemet végigkísérték elálló fülű barátaim. Csak megszokás kérdése.
Aztán vigyázz! Ha túlzásba viszed, végül büszke leszel a saját füledre.
:)
Az én egyik kedvenc színészem Jean Reno. Biztos nem zavarja a hatalmas orra.
Hogy nézne ki nélküle? Vagy Will Smith, Daniel Craig...
Nézz körül az iskolában, otthon! Az embereket, akiket szeretsz - csúnyának is láthatod. De ugyanattól lehetnek szépek, figyelemre méltóak.
Egy régi lányismerősöm radar füleivel a mai napig nem tudok betelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!