Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Válasz? (ezt a...

Miért van ez? Válasz? (ezt a végére azért írtam mert kiírta, hogy kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Eddig utáltam a focit mert béna is voltam benne és nem értettem a szabályokat. De mióta tavasz van(nem tom h emiatt-e) de mostanában mindig valamilyen késztetést érzek rá, hogy rúgjam a bőrt. ÉS arra is felfigyeltem, hogy anyáék mondják h egyre jobb vagyok. Nem tudom miért érzek késztetést.Nem tudom h jó kategóriába írtam-e a kérdést de létszíves válaszoljatok. 13/l
2011. ápr. 19. 19:45
 1/3 A kérdező kommentje:
VÁLASZOLJATOK!!!xdO______________o
2011. ápr. 23. 11:08
 2/3 anonim válasza:

a légy szives, és nem potrohos:) szoval 1. a létszives helyett légy szives.

az hogy "késztetést érzel rá" hülyeség, jön a jó idő, inkább kint töltenéd a szabadban mint a négy fal között, és valamit szivesen csinálnál. ha ehhez van kedved fogd a haverokat és vezesd le a fölös energiádat, ha a focival akkor focival. ezen fölösleges kérdezősködni...

2011. máj. 6. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz-.- csak kíváncsi voltam...
2011. máj. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!