Igaz, hogy hivatalosan a Tesco-ban diák nem is rovancsolhatna (pénztár)?
Figyelt kérdés
Mivel emiatt állandóan lekésem a buszom, mert ez munkaidő előtt és után is bent kell emiatt maradni :/ amiről előre nem szóltak, de a pénz kell, így dolgozom. Néha árufeltöltőnek is hívnak, ott igaz, hogy munkavédelmi cipő nélkül a békához sem nyúlhatnék? Ezek csak kérdések, mivel muszáj dolgoznom, mindenképp megcsinálom, de félek hogy engem büntetnek meg ilyen dolgok miatt és nem akarom elveszteni ezt a kevés munkát amit kapok :( Mit tegyek, vagy ezért engem semmiképp nem büntethetnek meg? A mindennapi megélhetésért dolgozom nem bulikra gyűjtök, nem tudnék miből kifizetni egy büntetést, ha viszont a diákszövetkezetnek szólok, félek hogy nem hívnának többet :(2011. ápr. 19. 12:32
11/12 A kérdező kommentje:
a 12 meg 1-2 akart lenni :D
2011. ápr. 25. 23:20
12/12 anonim válasza:
Megbüntetni nem Téged fognak - hanem Tescot aki kisujjból kirázza, általánosságban mondva am mindenki xarik az ilyenekre ebben az országban.
Paráznod felesleges ilyenek miatt, nem is értem, hogy jutott eszedbe h Téged büntetnének meg. Mindig a munkáltatón verik le!
A pénztáros dolog meg szpatas h plusz idő, de mindenhol van ilyen szóval be kell nyelni ennyi.
//én diákmunkásként azt sérelmeztem, hogy október közepén nem kaptam/ihattam melegítő teát szórólapozás közben, nem volt szünetem és ha wcre kellett mennem fel kellett hívnom azokat a kötsögöket úgyhogy miután megfagytak az ujjaim az örsön felmondtam a parasztoknak//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!