Helloittvagyok kérdése:
Ez a lány szép? Mert nagyon kevés az önbizalma és csak képeken érzi szépnek magát. Szerintetek?
2011. ápr. 18. 15:53
11/15 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok. Én gondoltam hogy a saját nevedbe írtál. Ha Szeged környéki lennél még tennék is egy próbát a meghódításodra. :-)
13/15 anonim válasza:
szerintem is szep vagy nekem a szemed tetszik a legjoban
14/15 anonim válasza:
azért kérdezed hogy nőjön az egód? hogy dicsérgessenek és akkor te leszel a legmenőbb, meg ilyenek?
egyáltalán nem vagy szép.
15/15 anonim válasza:
Szép is, de inkább szexi. Viszont szerintem olyan nő, aki annak örülne jobban, ha szépnek tartanák, nem pedig szexinek. :) Volt már 2 ilyen típusú nőm is, és nagyon parás, szorongó volt mindkettő sok tekintetben. Így névtelenül még azt is elárulhatom, hogy mindkettő gyógyszert is szedett. Engem azért szerettek, mert olyan belső erőm van, ami nekik egy elérhetetlen álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!