Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legjobb fegyver utcai...

Mi a legjobb fegyver utcai verekedéshez?

Figyelt kérdés
Ha pl rám jönnek 2-3-an akkor mi a legjobb fegyver? Nem nagyon tudok futni.Egy kb 30cm-es késsel megtudnám védeni magam?Vagy könnyen kiszedik a kezemből ?
2011. ápr. 16. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gázspray, vagy gázpisztoly. A kés kést simán elveszik tőled. Ráhúzza a pulcsi vagy kabát ujját a kezére és a pengénél fogva csavarja ki a kezedből. Ha meg többen vannak az egyik akár le is foghat. Gázspray kell, és már 2-3 méterről használd. Ha közel engeded magadhoz őket vesztettél.
2011. ápr. 16. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Én se vagyok egy nagy bunyós, de a kést villámgyorsan felejtsd el.

1. ha igazoltatnak, akkor hatalmas cumiban fogsz részesülni.

2. ha összefutsz pl. 2-3 norvég cserediákkal, azoknak már természetes mozdulat lesz, hogy elveszik tőled és beléd vágják. Csak úgy sportból, mert nekik csak ennyit érsz.

Megoldás lehet gázpisztollyal a képükbe sorozni és azonnal elfutni.

2011. ápr. 16. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy legjobb fegyver.

Persze ezt úgy értsd, hogy lőfegyverekkel én nem foglalkozok.

A kés is lehet jó fegyver ha tudod használni.

Ha nem tudod használni, és olyannal kerülsz össze aki tudja akkor elveszi.

Egyébként nekem 2 kedvencem van.

Az egyik a nunchaku.

8 éve használom, és eléggé jól megy.

A másik lánc végére rögzített acél golyó.

Mindkettővel volt már olyan hogy több ember próbálkozott be, és nem jött össze:)

De egyiket se ajánlom neked utcára.

A nunchakut ha nem tudod használni csak megcsapod magad aztán elveszik:)

Még amikor kezdő voltam sokszor majdnem eltörtem vele a könyökömet, meg fejbe is kapott párszor:)

2012. márc. 23. 20:31
 14/14 anonim válasza:

Nem tudom olvasod-e ezt még de a kést viperát sokkolót és egyéb baromságokat sürgősen felejtsd el. Ezekkkel mind csak saját magadnak fogsz kárt okozni vagy úgy hogy ellened fordítják vagy úgy hogy a rendőrök feljelntenek KKV azaz közbiztonságra különösen veszélyes eszköz viselése miatt.

Önvédelemre a törvényes és hatékony megoldás a könnygáz/paprikaspray és a gázriasztófegyverek.

Javaslom inkább a gázriasztó fegyvert mert egy patronba annyi hatóanyag van mint egy flakonka gázspayben, viszont kényelmetlen lehet a viselése hiszen csak rejtve hordhatod miután a rendőrségen erre engedélyt kaptál.

2012. nov. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!