Mi a legjobb fegyver utcai verekedéshez?
Én se vagyok egy nagy bunyós, de a kést villámgyorsan felejtsd el.
1. ha igazoltatnak, akkor hatalmas cumiban fogsz részesülni.
2. ha összefutsz pl. 2-3 norvég cserediákkal, azoknak már természetes mozdulat lesz, hogy elveszik tőled és beléd vágják. Csak úgy sportból, mert nekik csak ennyit érsz.
Megoldás lehet gázpisztollyal a képükbe sorozni és azonnal elfutni.
Nincs olyan hogy legjobb fegyver.
Persze ezt úgy értsd, hogy lőfegyverekkel én nem foglalkozok.
A kés is lehet jó fegyver ha tudod használni.
Ha nem tudod használni, és olyannal kerülsz össze aki tudja akkor elveszi.
Egyébként nekem 2 kedvencem van.
Az egyik a nunchaku.
8 éve használom, és eléggé jól megy.
A másik lánc végére rögzített acél golyó.
Mindkettővel volt már olyan hogy több ember próbálkozott be, és nem jött össze:)
De egyiket se ajánlom neked utcára.
A nunchakut ha nem tudod használni csak megcsapod magad aztán elveszik:)
Még amikor kezdő voltam sokszor majdnem eltörtem vele a könyökömet, meg fejbe is kapott párszor:)
Nem tudom olvasod-e ezt még de a kést viperát sokkolót és egyéb baromságokat sürgősen felejtsd el. Ezekkkel mind csak saját magadnak fogsz kárt okozni vagy úgy hogy ellened fordítják vagy úgy hogy a rendőrök feljelntenek KKV azaz közbiztonságra különösen veszélyes eszköz viselése miatt.
Önvédelemre a törvényes és hatékony megoldás a könnygáz/paprikaspray és a gázriasztófegyverek.
Javaslom inkább a gázriasztó fegyvert mert egy patronba annyi hatóanyag van mint egy flakonka gázspayben, viszont kényelmetlen lehet a viselése hiszen csak rejtve hordhatod miután a rendőrségen erre engedélyt kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!