Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a hangommal es,...

Mit kezdjek a hangommal es, hogy oldjam meg, hogy tamogassanak?

Figyelt kérdés
Annyira szar erzes! Sokan mondjak, hogy jo hangom van, nem vagyok nagykepu ez ugyben, de annyira szeretnek valamit kezdeni a hangommal. Plusz meg az is ott van,hogy a csaladom nem akar tamogatni es mas mindenki akit megkerdeztem nagyban tamogat.szeretnem veluk ezt megertetni hogy mit akarok...
2011. ápr. 16. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy ilyen közönségesen beszélsz. kultúrát akarsz vinni az emberekhez, énekkel közölni érzéseidet, közben közönséges vagy. Ez nem jó! De még mindig nem írtad ide hány éves vagy és tudsz e kottát olvasni, hangszeren játszani
2011. ápr. 26. 15:59
 12/15 A kérdező kommentje:

azt hogy mennyire vagyok kulturalt azt inkabb tegyunk felre :)

nem tudok hangszeren jatszani vagyis tanulok!van is egy szintetizatorom amin eleg sokat gyakorlok,es klottat olvasni azt is meg gyakorolnom kell!azt hogy hany eves vagyok nem szerettem megmondani de hat ha tobbszor kerdeztetek akk amugy 13-t toltottem tudom hogy mittomen mien fiatal vagyok meg minden ha nem is hires valahogy legalabb egy bandat meg mittomen!amugymeg megkerdeznem:szerintetek ha nem is nagyok tamogat a csaladom,van ertelme hogy folytassam es majd rajonnek hogy mit akarok?

nem akarom hogy dolgokat felhanyjatok nkem kerlek csak tanacsokat szeretnek kerni,es egy rovid vitalezaro:sztem mindenki beszel csunyan,sok szinesz is akirol azt hiszed hogy mennyire kulturalt!sztem ebben igazam van :)

2011. ápr. 26. 16:08
 13/15 A kérdező kommentje:

nah jo elnezest kerek a helyesirasert es ha van 1-1 mondat amit nem tudtok megerteni :)

kicsiket siettem s nem neztem at :D

2011. ápr. 26. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid azért nem bíznak benned, mert rossz tanuló vagy. Ha jól tanulnál, biztosan támogatnának. Szedd össze magadat és tanulj úgy, és lássák, hogy mindent megteszel azért, hogy énekelhess. MÉG JÓ BIZONYÍTVÁNNYAL is alátámasztod. Hiába van tehetséged, ha hanyag vagy. Az éneklés nem csak rivalda fény és rajongók visításából áll, hanem nagyon kemény munka előzi meg. Ha nem vagy képes keményen tanulni, akkor nem lesz belőled énekes se. Rajtad áll. Ha szülő azt látja, hogy a gyereke mindent meg tesz éveken keresztül (középiskola) akkor végül segíteni fog
2011. ápr. 26. 17:14
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat es oke megprobalok jobban tanulni,nem vagyok annyira rossz tanulo,de megprobalok jobb lenni! :*
2011. ápr. 30. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!