Mit tegyek a hangommal?
Figyelt kérdés
Úgy értem utálom ahogy beszélek, és ahogy nevetek engem valahogy idegesít de belülről nem hallom annak. Csak mikor visszahllom valami felvételről arra gondolok biztos kiidegel mindenkit dehát msot mit tegyek ne nevessek? XD a beszédem meg azért utálom mert kicsit sejpítek z, zs betűt érdekesen mndom. Vélemények?? 16/L kortnemet is köszike!2009. dec. 26. 01:10
1/9 anonim válasza:
énis utálom visszahallani a hangom,dehát ezvan ne foglalkozz vele:D
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet felnagyítom valamennyire, mert más ismimnek is van furi hangja de úgy érzem úgy nevetek pl mint valami ötéves buta lány.. köszi a gyors választ, jöhetnek még vélemények hogy it mit gondoltok erről ..
2009. dec. 26. 01:18
3/9 anonim válasza:
én is annyira utálom a hangom..annyira vékony. ha felveszik végig se birom hallgatni..nem merek beszélni "idegenekkel" mikrofonba, vagy telefonon :S
de hát..hozzá kell szoknom.
4/9 anonim válasza:
Én imádom hallani a hangom, mert olyan mély és "érdes", hmm :D meg sokmindenkinek tetszik 17/f , volt hangképzés zavarom amire most derült fény féléve, azelőtt nagyon idegesített a hangom, mert nagyon vékony volt stb... de azóóta:D
5/9 anonim válasza:
Semmit örülj hogy van egy olyan alapképeséged amitől kitűnsz a szürke tömegből.
6/9 A kérdező kommentje:
Hihi ez aranyos ;) köszi
2009. dec. 27. 00:00
7/9 anonim válasza:
ez nem lesz aranyos, bocsi
9/9 A kérdező kommentje:
Jaaj ezt ismerem rem. ennyire nem vagyok durva azért XDD
2009. dec. 27. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!