Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Autóhitel átvállaláshoz...

Autóhitel átvállaláshoz bankba tárgyalni hogy öltözzek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szokatlan a kérdés, de variálok, hogy a lezser stílussal megyek be, és akkor majd a banki öltönyös csávóka lesz pszichológiai fölényben, vagy én? Vagy ha én is öltönyben megyek, akkor tisztelet ébresztek-e bennük?

Azért fontos ez nekem, mert ez egy olyan meccs lesz, ahol nem szeretném, hogy a fölényes diktáló stílusuk felülkerekedjen.

2011. ápr. 15. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Mivel kiszolgáltatott helyzetben vagy a hitel miatt, mindenképpen ők vannak fölényben, és ezt éreztetni fogják veled, akármilyen öltözékben jelensz is meg.
2011. ápr. 17. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
No igen, de a megjelenésnek van azért egy pszichológiája, hogy bizonyos testbeszéddel, külsővel csak kevésbé nézik "surmónak" az embert.
2011. ápr. 17. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha így gondolod, ahogy az utolsó válaszodban leírtad, akkor viszont egyértelmű, hogy nem néznek "surmónak", nem? Ha nem öltözöl úgy.
2011. ápr. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!