Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg egy nehez...

Hogyan tanuljak meg egy nehez verset?

Figyelt kérdés

Valaki segitene?baj van

Megkene tanuljak egy igen hoszu verset de nemtudom hogy tomjem a fejembe.

A nagy problema az, hogy soha nem voltam egy nagyonjo tanulo.

Nagyon kene a segitseg mer jojegyet kene kapjak hogy javitsak

2011. ápr. 13. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem régen nagyon jól bevált az, hogy sokszor elolvastam a verset, ÉRTELMEZTEM, aztán amikor már sok segítséggel, de el tudtam makogni, akkor kis rajzokkal segítettem magamon. Magyarán lerajzoltam a verset. Pl: Himnusz:

Isten (egy glória), álld meg (kereszt) a magyart (zászló), jó kedvvel (mosoly), bőséggel (kenyér), és így tovább. Nálam bevált.

2011. ápr. 13. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
MÉg első vagyok: lehet, hogy elsőre hosszadalmasnak tűnik, de amíg firkálsz, addig is tanulod.
2011. ápr. 13. 21:11
 3/3 anonim válasza:

melyik versről van szó?

hát először is ne netezz..:D és kezd a tanulást versszakonként.és csak akkor válts versszakot ha már tudod az elsőt,és így tovább.

mondjuk elolvasod hangosan 5x,utánna megpróbálod magadtól ha nem megy akkor 3x elolvasod,újra megpróbálod magadtól,és ha sikerül akkor mond fel hangosan 5x..jó szórakozást.

2011. ápr. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!