Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Spanyol mennyire nehéz nyelv?

A Spanyol mennyire nehéz nyelv?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni spanyolul.Egy keveset tudok angolul.De kiszeretnék menni egyszer Mexikóba. Mennyire nehéz nyelv a spanyol kiejtés,beszéd ?
2011. ápr. 13. 20:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nyelvtan inkább.Meg kiejtés
2011. ápr. 14. 15:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Ojan kéne ahol le van írva spanyolul a szó és mellé az hogy hogy kell kimondani magyarul.
2011. ápr. 14. 15:24
 13/13 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Ilyet nem láttam..

Spanyol online szótárak vannak, de kiejtéssel nincs.

Gugliba ha beírod hogy spanyol nyelvtan kiejtés, felhoz egy csomó oldalt.

Számok, színek kiejtéséről tudok majd linket küldeni, de azt az otthoni gépről, ma vagy holnap este.

Amikor én elkezdtem spanyolul tanulni, akkor én is otthon, magamtól álltam neki. Amikor fél évvel később elmentem egy nyelvtanfolyamra, a sokadik leckét is le tudtam fordítani, de sem megszólalni nem tudtam, és egy szót sem értettem.

Jó lenne, ha vagy eljutnál egy nyelvtanfolyamra, vagy valakit megkérnél hogy az elején segítsen legalább a helyes kiejtésben.

Az otthoni gépemen van pár cucc, pl. amiből a lányaimat is először tanítottam olvasni, ha írsz privátot, valamelyik este vagy hétvégén el tudom küldeni mailben.

2011. ápr. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!