Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire divat ez a puszilkodá...

Mennyire divat ez a puszilkodás? Te szoktál puszit adni az ellenkező nemű ismerősödnek?

Figyelt kérdés

milyen a viszonyotok? ki kezdményezi?

(írd a válaszodhoz a korod és a nemed)

2009. márc. 2. 06:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Rokon, barát ismerős, akikkel jó viszonyban vagyok azoknak adok, akár ellenkező akár megegyező nemű.

15/lány

2009. márc. 2. 16:50
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Utálok puszit adni, egyenesen sértésnek veszem, ha nekem próbálnak adni.
2009. márc. 2. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Uff én tényleg nagyon nem szeretem azt a nagy puszilkodást ami találkozáskor van... Főleg társaságban mikor illemből végig kell puszilni vagy 20embert :S Úgyhogy én amikor csak lehet kerülöm ezeket a helyzeteket, a közeli ismerősök, rokonok viszont már tudják, hogy ilyen vagyok úgyhogy nem is erőltetik :)
2009. márc. 2. 18:37
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

16 lány vok. a közeli fiúknak igen.

de kb 5en vannak abból az egyik a barátom a másik kettő az osztálytársa és alig talizunk, az egyik az edzőm a másik a tánctársam. ezek voltaka fiúk. a lányok változó de nem gyakori.

2009. márc. 2. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a legkedvesebb embernek adok puszit, ő a barátom és a szájára, na meg csókokat kap. Rokonoknak nem szoktam de akit már nagyon rég láttam annak is csak üdvözlésként, mikor elköszönünk már nem. Egyébként én is hülyeségnek tartom. Milyen szokás lett ez pár éve?! Elég kislányos. De vannak még úgymond fura emberek.
2009. márc. 3. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek adok puszit, aki rokon vagy barát, osztálytárs:D Ezek amúgy tökre európai szokás. Meg pár ember akivel épp akkor ismerkedek meg, az is ad, és nem veszem sértésnek. Innen tudod, hogy szimpi vagy -e vagy nem meg minden. Ja, és reggel tényleg rohanok puszit adni és egyenként köszönni a barátnőimnek. De hát ez van, megszokás meg minden.
2009. márc. 3. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy 16/L voltam.
2009. márc. 3. 18:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek puszizkodni, csak néhány rokonnal. 16/L
2009. márc. 3. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:

A magánszférás vagyok.Igen jártam már pszichológusnál,nagyon sok előadáson,ugyan is tanultam a támában erről arról.És egyébbként emberekkel foglalkozom,segítő szakmában,sokat mesélhetnék Nektek,akiknek röhögnie kell a magányszféra tiszteletén.

Baj ha nem dörgölőzöm másokhoz,csak ahhoz akivel bizalmas viszonyban vagyok?Úgy olvasom mások is vannak így ezzel.

2009. márc. 4. 12:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát én szoktam puszit adni bizonyos barátaimnak, de az osztálytársaimnak pl soha. Akikkel napi kapcsolatban vagyok (kivéve a Párom), azoknak minek? Van egy baráti köröm, hetente max 1szer találkozunk, ott az van, hogy ha valaki megérkezik, mindenkinek ad puszit.

S. 15/l

2009. márc. 4. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!