Én csakis rokonoknak, haveroknak, barátoknak nem. Azonos nemű barátnak is csakis akkor, ha már pl egy éve nem láttam.
27 vagyok, lány.
2009. márc. 2. 07:06
2/21 anonim válasza:
Én is csak családnak rokonoknak.Tavaly még egy-két osztálytársammal is de már velük nem.Szerintem elég gáz...(mert ha igaz barátok lennénk akkor simán,de igy hogy csak menőzzek....nem.
2009. márc. 2. 08:11
3/21 anonim válasza:
Lány vagyok, és nem szoktam puszilkodni, csakis rokonokkal, de velük is csak azért, mert úgymond elvárják. Úgy gondolom mindenkinek meg van a saját intim zónája és ebbe a térbe nem lehet, csak úgy behatolni. Nem szoktam barátokkal puszilkodni, éppen ilyen okokból, sőt azt nagyon utálom, amikor bemutatnak valakinek, ő meg a kézfogásból lazán magához ránt, és cuppant kettőt. Furcsa nálam ez az egész, mert ugyanakkor a szerelmem testi közelségét nagyon igénylem. Amúgy képmutatásnak is tartom a puszilkodást. Megfigyeltem, hogy az osztálytársaim olyanoknak is adnak mindennapi szinten köszönő-puszit , akiket egyébként köztudottan ki nem állhatnak, de érdekük jóban lenni vele. Sokan nem is adnak igazi puszit, csak a látszat kedvéért, összérintik az arcukat. Szerintem nem a puszilkodásból kéne lemérni, hogy mennyire jó fej valaki, hanem abból, hogy egyébként emberként mennyire lehet számitani rá. Egyébként 18 éves vagyok.
2009. márc. 2. 08:15
4/21 anonim válasza:
Én 19 fiú vagyok, de haverokkal kézfogáshoz simán megy két puszi is ... Nálunk talán nem annyira elterjedt ez fiúk között, de én meg többet élek más országban mint Maon, és abszolút hozzá vagyok szokva, mert ott természetes, és így ösztönösen bennem van. Persze tényleg csak aki jó haver, barát, idegeneknek bemutatkozáskor nem, bár most hogy elgondolkozom rajta, aki szimpi volt kapásból, annak már akkor is.
2009. márc. 2. 08:27
5/21 anonim válasza:
Én senkivel sem szoktam puszilkodni,még a családdan sem.
A közeliek ezt tudják,a távoli rokonok meg ha puszilkodnak azt kibírom 5 évben 1x./lakodalom,temetés/
Nem szeretem,ha belépnek a magánszférámba.Lány vagyok.
2009. márc. 2. 09:05
6/21 anonim válasza:
Az már a magánszférád ha kapsz egy puszit?
Uhjajajajjj, pszichológusnál voltál már ??
2009. márc. 2. 09:11
7/21 anonim válasza:
Az a magánszférás télleg elmehetne egy pszihológushoz xD looooool magánszfére hahaha beszarok, megint jól kezdődik a napom, ezért szeretem ezt az oldalt...
Na elég az offból:
Én puszit adok a lányoknak az osztályból, és a legtöbb ismerősömnek, de rokonoknak ritkán, inkább átölelem őket :)
17-f
2009. márc. 2. 09:38
8/21 anonim válasza:
23 éves lány vagyok és én sem szoktam puszilkodni, még a rokonaimmal sem.
2009. márc. 2. 09:43
9/21 anonim válasza:
Hű, vegyes válaszok...
Ha bulizni megyek, akkor mindig van ismerős és adok nekik puszit ( amit ők kezdeményeznek, de mikor hogy.. ) meg valamikor egy ölelést is kapnak tőlem : )
Iskolában még a barátoknak sem adok, szerintem suliban elég cinkes, hogy belépek az osztályba és rohanok mindenkihez puszi-puszi... :S
Az ellenkező neműeknek is adok, természetesen, persze ha ismerem őket és valamilyen kapcsolat van köztünk... : )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!