Hátba szúrt a legjobb barátnőm (? )
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel jártam, és szakítottunk. És megkérdezte barátnőmtől hogy nincs-e kedve találkoznia vele, mondtam a barátnőmnek hogy ne menjen, mert nem hiszem hogy jó ötlet lenne. Azután, kiléptek mind a ketten egyszerre, vagy 20 perc múlva vissza jöttek, és kérdeztem a fiútól hogy vele volt-e azt mondta hogy nem (pedig én tudtam hogy vele volt) és 2 nap múlva (tegnap) mondta a barátnőm hogy járnak. Én kérdeztem tőle hogy én vagy ő, ő azt mondta nem bírja eldönteni, és mondtam neki hogy akkor eldöntöm én, Szia.
Szerintetek jól tettem hogy össze vesztem vele?
Normális válaszokat 12/L
2011. ápr. 11. 15:40
1/4 anonim 

válasza:

Persze! Nem igazi barátnő az ilyen. Szerintem hagyd a francba!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. ápr. 11. 15:57
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem tetted jól, hogy összevesztél vele. Szakítottatok a sráccal, tehát ő már nem a te pasid, szabad préda. Nincs jogod, hogy meggátold a barátnődet abban, hogy egy szingli sráccal járjon és boldog legyen.
4/4 A kérdező kommentje:
De a barátnőm tudta hogy szeretem... :/ és már kibékültünk, de az a szemét dobni fogja... mint engem. szóval....
2011. ápr. 16. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!