Hol és mennyire vagy csiklandós?
én mindenhol, de komolyan :DDD alkarom, felkarom, derekam, vádlim, tarkóm, arcom, talpam stbstbstb ha valaki csak egy icipicit ér hozzám már visítok és rángatózok :DD
ezzel csak az a baj hogy 15 éves fiú vagyok :DD
Tényleg, ez olyan fura, hogy reflexből nevet az ember, ha csiklandozzák, pedig nagyon rossz. :D
Én is a talpamon, tenyeremen, csuklómnál is egy kicsit, nyakamon, oldalamnál vagyok nagyon csikis.
A talpam de fura, hogy középen nem annyira inkább a lábujjaim tövénél a az alatt kicsivel és a sarkam oldala a csikis de az nagyon.Akkor a combom oldala és a hasam alja.Meg az oldalam.Ezek nagyon csikisek.És úgy közepesen csikis a hónaljam és a nyakam.
Mivel:
A talpam elektromos fogkefével mindenhol ingerelhető ujjakkal pedig ahol fent írtam.És madártollal a lábujjaim között.A hónaljam fogkefével szintén szörnyen csikis a combom is fogkefével a legingerelhetőbb.A hasam madártollal,fogkefével és ujjakkal egyaránt ingerelhető.A nyakam csak madártolla vált ki nagyobb nevetést belőlem.Az oldalam pedig ujjakkal ingerelhető és fogkefével meg már annyira ingerel, hogy az kínzás.
Amikkel nagyon csikis vagyok:
Fogkefével szinte mindenhol csikis vagyok és nagyon.
Kefével nem vagyok csikis sehol se.
Madár tollal talpon,combon (picit) nyakon és hason vagyok nagyon csikis.
Ujjakkal mindenhol kivéve a nyakam mert ott nem vagyok olyan csikis ujjakkal.
És a babaolaj.Nahát ehhez van egy kis sztori is.
A barátnőméknél csiki bulit tartottunk (nem csak csikizés de főként) és ugye ő ismeri az ilyen csikizős módszereket.Szóval vett 2 db babaolajat.Nahát engem kikötöztek az ágyhoz úgy, hogy a kezem alig tudtam mozgatni és ugye bár ilyenkor csak atléta meg bugyi van rajtunk (De semmi rosszra nem gondolni)és elkezdtek csikizni (3-an voltunk velem együtt) szóval csikiztek mindenhol.Aztán 5 perc után (voltak 5 másodperces szünetek közbe úgy 7-szer) bekentek babaolajjal.De csak apránként.Peckhemre miután bekentek hoztak 4(!!!) fogkefét (ezek csak csikizésre vannak senki se mos fogat velük), aztán hoztak szintén 4 madár tollat.Hát mondanom sem kell kettő kettő mindegyiknek.Előszőr csak az egyikkel csikiztek aztán már mind a néggyel.Még 5 perc elment.Jöttek a madár tollak mivel azzal nem voltam olyan csikis egyik barim a kezébe vette mind a 4 fogkefét és a hasam csikizte vele.Ezután 3 perccel hoztak be egy kis tejet meg habot.Nahát a barimnak van egy cicája aki ma még csak egyszer ivott (és 3x iszik) hát meghagyták nekem leöntötték tejjel a lábam a lábujjaim közé meg tejszínhabot nyomtak és a macska kerek 6 percig nyalta a lábam.A barijaim meg fogkefével csikiztek közben mindenhol és még 2-szer lekentek babaolajjal.Utána jól vissza kapták tőlem.Szóval a babaolaj nagy kínzás.A nap végére már elfogyott az egyik üveg babaolaj. o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!