Benne lennétek egy ilyen utazásban?
Tegyük fel,hogy megfelelő nyelvtudásod van és hogy van egy bizonyos összeg (nem sok, max 300 E Ft), amit utazásra szánnál. Viszont ebből egy kisebb fajta 'világjáró-túrát' szeretnél. Ehhez a lehető legtöbb dolgon spórolni kell, tehát pl. kocsiban alvás, esetleg néha egy olcsóbb kiadó szoba, vagy ismerősök, ha akadnak. Kaját itthonról is vinnél, és az olyan városokban/országokban, ahol olcsóbb, ott is vennél tartósabb élelmiszereket, ha kifogynál, stb...
Nagyon kényelmetlen, és a tisztálkodást is nehéz lenne megoldani, de így mégsem kellene annyit fizetni, és csak ott állnál meg, ahol szeretnél/vagy ahol már feltétlenül szükséges. Esetleg haverokkal még olcsóbbra jönne ki, és olyan országokban lehetne tankolni, ahol olcsóbb a benzin/gázolaj.
Ilyen körülmények között benne lennétek egy utazásban?
(Bocs, hogy hosszú lett, és a fogalmazásért is, abból nem vagyok jó).
pár évvel később írtam de azért a vűálszom
életem kezdete óta ilyenről álmodok :D csak sajna nincs társaság :(( meg sok helyről hallottam h büntethetnek külföldön ha kocsiba alszik valaki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!