A lányok verekedés közben miért mindig egymás haját tépik?
Figyelt kérdés
Sok lány,ha nagyon utálja a másik csajt, mindig azt mondja, hogy megtépi vagy kitépi a haját... de bunyó közben mindig egymás haját tépik... miért van ez?2009. febr. 28. 21:47
11/17 anonim válasza:
Mert a fiúknak nem hosszú a haja. Most komolyan, hány streetfighternek van hosszú haja? :P nem véletlenül kopaszok mind kb mert baromira előnytelen ha bunyóban tépik a hajadat...
12/17 anonim válasza:
Mert Chuck Norris erre tanította őket.
13/17 anonim válasza:
Azért egyre több lány nem a hajtépést választja. A cigány lányok gyomorra mennek, ezzel törik meg a másikat, utána végzik ki. (Képletesen persze.) Nem véletlenül nyer mindig a cigány lány a magyar ellen verekedésben.
14/17 anonim válasza:
Ez hülyeség. Miért nyerne mindig a cigánylány ellenünk verekedésben ? Azért tűnik erősebbnek a cigány, mert a nála gyengébbet meri csak bántani, azt is csak 5 az 1 ellen... Általánosban legjobb barátnőm állandó "háborúban" volt a féltestvérével, aki cigány, és nem ő húzta a rövidebbet. Sztereotipia ^^
15/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem fáj, ha húzzák a hajam :) Amúgy én is verekedtem már, és én nem hajra mentem, hanem torokra :)
16/17 anonim válasza:
Az szép utolsó ha nem fáj...:O És nyerni szoktál a bunyókban? :)
17/17 anonim válasza:
09-06 23:46 vagyok. Még hála istennek nem kellett verekednem, úgy élesbe (kopp kopp kopp :)) mindig csak besegítő voltam, vagyis csak egyszer :D De ha odakerülne a sor, 50% esélyem lenne arra hogy nyerjek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!