A lányok verekedés közben miért mindig egymás haját tépik?
Figyelt kérdés
Sok lány,ha nagyon utálja a másik csajt, mindig azt mondja, hogy megtépi vagy kitépi a haját... de bunyó közben mindig egymás haját tépik... miért van ez?2009. febr. 28. 21:47
1/17 Bóna Barbara válasza:
Mert a csajoknak az a gyengepontjuk.
A haj nagyon érzékeny, mivel a csajoknak általában hosszú van és jobban fáj.
Meg ha most kitépem a másik csaj haját tuti fájni fog neki, és rosszat is tettem neki.
Érted?
2/17 anonim válasza:
MErt a lányok nem olyanok mint a fiúk hogy egy hatalmasat bever a másiknak és elvan intézve.Ezzel még ugy nem is tud leégni hogy nem erős.Más hajába könnyű belekapaszkodni,meg az egy 'nőies módszer'.Mellesleg a legtöbb csaj utálja ha rendezetlenül áll a haja,sokaknak az a mindenük,és azzal alakit nagyon belehet idegesiteni....
3/17 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a lányoknak nincs... nincs... hát nincs a lábuk között olyan mint a fiúknak. A fiúknak az a gyenge pontjuk, a lányoknak meg a hajuk.
4/17 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok: Miért pontoztatok le? Pedig csak a véleményemet írtam le...
5/17 anonim válasza:
Höh :DDD
Azért megnézném ahogy egyszer engem megpróbál megtépni egy csaj. Én is csaj vagyok, de én simán beverek egyet és el van intézve, ahogy már előttem írták :) szerintem az sokkal nevetségesebb, hogy percekig szenvednek és tépik egymás haját meg kínlódnak és végül egyikük sem nyer. Én ha már csinálok valamit akkor azt rendesen :D a csaj tuti fekszik. Ha pasi lennék nem csinálhatnám ezt, de így, hogy csaj vagyok simán padlóra küldhetek egy másik csajt. - Főleg, hogy ő kötött belém.
7/17 anonim válasza:
Most nem azért, de én is csaj vok, és én se a hajtépést választom:D vaannál jobb modszer is xD
8/17 anonim válasza:
Én is lány vagyok, hátközépig érő hajam van, de ha valaki már a hajam felé közelít akivel balhézok, annak lefogom a kezét, és egy hatalmas pofont vágok le neki, én nem szórakozok itt hajtépéssel, ahogy mondták van jobb módszer is, én megtaláltam a POFON-t :D Nagyon jó módszer, ajánlom mindenki figyelmébe akivel kötekednek :D
9/17 anonim válasza:
azért mert egy pofon még belefér, de utána nem akar behúzni a csaj arcába hogy a másik monoklival járjon vagy eltörjön az orra vagy bármije....talán mert magának se akarja...
10/17 anonim válasza:
Szioo...lehett h a haj a gyenge pontom..igaz..mert én is csaj vagyok...de én jobbat tudok...nekem is volt pár bunyóm másik csajal...és nem csak a hajam tépte..ha nem vagy 10x gyomron is ütött...és fajt nagyon..is..és a következő bunyomban..én is a gyomrára céloztam..az szerintem is..jobb..egyből leültt..3 gyomros..uttán...hát én mosmár ha másik csaj rám támad jól gyomron ütöm...vagy a hasára is kap 1 kevesett és jó..mert lehet aszt mondani..hogy a csajoknak..hasuk is a gyengpotjuk..csak jól errősen meg kell ütni...kábé ennyike az üzim..:) pááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!