Hogyha hetente iszok egyszer vagy kétszer energiaitalt nagy bajom lehet? Vagy valami?
"(egyik)Válaszolóknak:
Persze semmi bajod,most...Aztán majd 30 év múlva meg mész orvoshoz a magas a vérnyomásod miatt..idióta!"
Én vagyok az...
Ha azt hiszed, idióta vagyok, tájékoztatlak, hogy nem, csak egyetemista.(ami nem jelent semmit a mai világban)
A helyzet az, hogy igen, magas lesz a vérnyomásom, de nem lesz tüdőrákom,nem fogok palackkal lélegezni, nem kell elvonóra járnom, kevesebbe kerül mint a cigi vagy a drog, és mindenkinek van egy-egy olyan szokása, amit később talán megbán. Igen, énis meg fogom bánni, de közel sem annyira, mint ha dohányoznák, füveznék. Valamiben meg kell halni, és amíg heti 1000 forintot költök el erre a rossz szokásra, addig nem érdekel hogy egészséges-e. Semmi sem egészséges annyira, hogy pénzt költs rá, még a bifidus esensis is egy kitalált szó, hogy olyanok, mint te, megvegyék a mezei joghurtot.
Nem hiszem ,hogy idióta vagy.Elnézést kérek ha komolyan vetted.Mikor írtam akkor felhúztam magam előtte valamin mindegy.(Amúgy a magas várnyomás agyvérzéshez vezethet.)
Igen ,nem nagyon jön ide ,de ha már felhoztad,én jövőre az orvosira készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!