Lesz bajom ha mondjuk 1 héten kétszer iszok energiaitalt? 13/L
Figyelt kérdés
Nem iszok minden nap.. csak néha.. de ha mondjuk 13 évesen hetente 3-mal iszok (term. nem egy nap alatt)
kszi előre is a válaszokat!
2009. dec. 29. 19:28
1/8 anonim válasza:
hát figyelj. Én 14 éves vagyok. Nem sokszor ittam eddig energiaitalt. Egyszer táborban, mert nagyon lapos voltam, és az volt az egyik legjobb nap szóval szerettem volna jó lenni, meg... talán még párszor. Egyáltalán nem jó a szervezetednek, mert túl sok benne a koffein. Miért iszod???? Ha van rá nyomós okod, akkor nincs baj. De ha csak azért mert menő akarsz lenni, csak tönkreteszed a szervezeted...
2/8 anonim válasza:
ha nincs rá igazán szükséged akkor sztem fölösleges,egyszer olvasd végig hogy mi van benne többet sztem nem iszod meg.
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha nem kell ébernek lenned, vagy egyéb, akkor hagyd az energiaitalt.
B-A-Z megyében egy városban ketten is meghaltak. Egy 14 éves lány, és még egy férfi. Nem rémisztésképp mondom, csak szólok.
4/8 anonim válasza:
az energiaitalokat sportolóknak találták ki. azt a rengeteg energiát amit tartalmaz, te nem használod föl. sokkal több koffeint tartalmaz mint a kávé. ami 13 évesen főleg egészséges.
5/8 anonim válasza:
nem hiszem, h komolyabb bajod lenne tőlle, hacsak nem mindig alkohollal van keverve, mert ugy nem a legegészségessebb mindennapra:D, de ugyse lesz bajod:), am, én kb 12-13éves korom óta vedelem az energiaitalt, és semmi bajom tőlle, most is heti 3litert iszok átlagba, és nincs tőlle bajom. tehát ha a szervezeted különössebben nem reagál rá(azonkivül, h nem leszel fáradt), akkor nyugodtan:D (17/F)
7/8 A kérdező kommentje:
Oké.. Tulajdonképpen én sem tudom miért iszom..:)
De azért köszi a válaszokat, leállok most már ezzel az energiaitallal!:D nem is olyan jó.. meg ahogy mondjátok nem egészséges..:) köszi a gyors válaszokat.
2009. dec. 29. 19:47
8/8 A kérdező kommentje:
19:46
Lehet!:D
köszi a választ!
2009. dec. 29. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!