Jelenleg mi tenne a legboldogabbá?
"Hogy az agyilag zokni emberek messziről elkerüljenek. De nem. Pénz? Ugyanmár..."
A Rózsadombról könnyű nyomatni a hegyi beszédet!
Pénz!
Engem se érdekel a szokásos duma, h nem boldogít.
Csak akkor nem, ha nem tudsz vele bánni.
Kapásból mennék jobbra-balra, utazgatnák stb.
Segítenék másokon, ha más nem akkor ez biztos boldogítana.
Ebben a pillanatban az, ha a párom itt lenne és nem munkában (nem nagyon tudok aludni, ha nincs itt).
Általánosságban, ha egészségesebb lenne pár rokonom plusz én is, extraként a "hónap végén mit eszünk"-nél nagyobb jövedelem.
Érdekes látni, hogy az internet már olyan szinten közmű, hogy ugyanúgy van, mint a víz, vagy az áram, akkor is, ha történetesen hónap végén már oda kell figyelni mit eszik az ember.
Ez nálunk is így van:) Azzal a különbséggel, hogy nekünk egész hónapban nézni kell, hogy mit ehetünk:D Tiszta vicc. Nem azért dolgozunk, a munkánkért nem az lenne a minimum, hogy miután befizettem minden számlát, maradjon pénzem arra, hogy ha nem is minden nap húst meg sajtot, de legalább nagyjából azt egyek én és a családom, amit szeretnénk, vagy ami tápláló? Nem úgy, mint a tesco-zsemle-tesco-májas kombó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!