A gerinctelenség határai, ki mit csinálna, milyen ötletei lennének a megleckéztetésre?
A munkahelyemen összekerültem egy csajjal, akinek roppantul nem örültem, mert egy végtelenül kétszínű dögnek tartottam, ami most úgy látszik be is fog bizonyosodni. Nem tud róla, de nem direkt megtaláltam az üzeneteinek mentett változatát a gépen, amiről elsőre nem tudtam micsoda. Megnéztem de érdekes dolgokon akadt meg a szemem, vagyis a saját nevemen.
Egy idióta ribancnak, köcsögnek írt le benne, meg hogy én csak dirigálni tudok, meg csúnyán nézni. Megbeszéltem ezt ma vele, minden cukor volt, erre megint elmentett egy mailt a gépére, a szövegszerkesztőbe, amit meg már direkt néztem meg, hogyan reagál arra, hogy ma beszéltünk, és a hátam mögött megint én vagyok a szar...
Ki mit tenne a helyemben? Várom az ajánlatokat.
A sötétben megverős dolgokat nem fogom megcsinálni, inkább olyat amit míg él nem felejt el!
"Ha rólad írnának ilyeneket, te sem tudnád leszarni"
Írtak már rólam ilyenek, akkor döntöttem úgy, hogy mostantól le fogom szarni az ilyesmit, mert csak tőlem fog elvenni felesleges energiát és időt, hogyha értelmetlen bosszúkat eszelek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!