Milyen szavakat találtok viccesnek?
Egy falusi osztálytársamtól hallottam egyszer, hogy cellux helyett tixo-t mondott, én meg visítottam, hogy az meg mi? :D
Kedves gondolom én városi! Az hogy te ezt még nem hallottad, az nem jelenti azt, hogy nincs ilyen szó, és hogy csak a falusiak használják. Nekem például a VÁROSI tanárnőm is ezt mondta.
habtajték - idősebb ismerősöm mondogatja
szargörcs, fikácsu
Toldi: csecsszopó xD (csecsemő)
meg valmibe van még a "kivert kan"asszem az is a Toldiban XD XD
nett a német tanárunk mondta h ez oylan nett (magyarul tiszta meg ilyesmi) :"DDD
dupla shadgan (fegyver) xD
Dzsingisz kán (történelmi személy) xD
Batu kán egy osztálytársunk véletlen felelésnél azt mondta Batikán xD
meg még egy csomó van csak nem jutnak eszembe xD
előző vagyok!
besza..behu = besz*rok behugyozok
vélcsi = vélemény xD (Showder Club)
szarcsi-foscsi= sz*r ,fos
hugydzik= hugyál,pisil ezt én szoktam mondani mindjárt behugydzok xD meg még nem tudom rohadt sok ilyen van :"DD
17:30-as és 17:32-es vagyok :D
hajfixáló= hajlak xD mikor mondta egy lány ide adod a hajfixálót... xD besz*rtam a röhögéstől :D:D
Én vagyok 'A városi'! Vicces szavakat kértek, hát leírtam, miket hallottam ilyeneket. Az, hogy odaírtam: falusi osztálytársam mondta, ez nem minősíti őt! Esetleg téged, hogy ha már építőt nem tudsz írni, legalább ne offolj!!!
És hogy ne legyek off, íme: fosszák, és nyámnyilák :D állatfajok, a Madagaszkárban hallható!
pudva, redvás, kutyus, hóbort meg én mindene tudok órákon át röhögni :D
+azon is akkorát dőltem amikor a tanár azt mondta h "betelt a pohár"
és vki megszólalt: ha betelt, akkor ki is csordúlt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!