Szoktatok gép előtt enni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 15:10
21/39 anonim válasza:
jahm, ha nem a kaja jön be, akkor a laptop költözik ki :-)
22/39 anonim válasza:
Igen szoktam és mindig belemennek a morzsák a billentyűzetbe :)
23/39 anonim válasza:
Szinte mindig a gép előtt reggelizek :-)
25/39 anonim válasza:
Nekem is rendszeresen morzsátlaníanom kell a klaviatúrát. :)
26/39 anonim válasza:
Eleg ritkan,amiota kiontottem 1 pohar teat a gephez=))Ez azert volt mert kozbe ettem.Szerencsere nem lett semminek baja de csak akkor eszem ott mikor egyedul vagyok,mert nem szeretem ha kezdik mondani,hogy ne legyen a gepen semmi,"mert kell bevinni en a multkor is megmontam hogy ne es ki is ontotted"stb...akkor inkabb a konyhaba eszek:D
27/39 anonim válasza:
amugy nasizni szoktam a gep elott:P(utolso)
28/39 anonim válasza:
Most is épp eszem. És sajnos neezn megy a kultúrált evés, mert közben a kutyáknak is katonázom :)
29/39 anonim válasza:
Hu, hat en mindig, de szerintem csak addig lesz ez igy, amig nem ragadnak be a billentyuk, akkor nagyon szomoru leszek.
30/39 anonim válasza:
Itt a megoldás: vonjátok be a billentyűzetet folpackkal! Én is ezt tettem, miután leburítottam kávéval, és telemorzsáltam keksszel. :) Egyébként már nem eszek előtte, mert ez apósom gépe, csak néha vagyok itt, és rendesen kalapáccsal kell ütni a billenytűket. A sajátom előtt csak teázom vagy kávézom, mert regényírásra használom, aközben meg nemtok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!