Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy 'asd'?

Mit jelent az hogy 'asd'?

Figyelt kérdés
Myvipen látom ezt sokszor meg msnen de fogalmam sincs mit jelenthet. :/
2009. febr. 25. 16:50
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
73%
és ha végig ütöm a billentyűzetet akkor annak is megpróbálna mindenki értelmet szabni?:) am. szerintem az asd=lol,wtf,low,noob, "nemhiszi el hogy megölték" de igen általában a kockák használják és nagyon iritáló, olyan mintha ügyesen játszana de mégsem játszik úgy :)
2010. dec. 24. 13:43
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
azt hogy valamelyik hülye kitalálta és továbbadta jelentése mindenkinél más. persze akik használják.-.-
2011. máj. 1. 19:43
 13/22 Mestah válasza:
30%

asd=semmi

asd=semmi:D

annyit jelent,hogy semmi meg ,akkor szoktak irni amikor unatkoznak a kockák mint én:D

2011. júl. 3. 21:02
 14/22 anonim válasza:
64%
ASD=AnyádSeggeDohos
2011. aug. 20. 15:10
 15/22 anonim válasza:
48%

ASD - rövidítés: az se durva

nálunk ezt jelenti :D

2012. márc. 14. 14:08
 16/22 anonim válasza:
77%
asd=alaktomosan seggbe duglak.
2013. márc. 5. 19:25
 17/22 anonim válasza:
Sok sikert és jó válaszokkal ellát a @ NÉPSZÓTÁR [link] :)
2013. dec. 25. 21:02
 18/22 anonim válasza:
0%
szerintem az ASD csak egy véletlenül született szó.Valószinüleg egy multyplayer játékban született.Sokan tudjátok, hogy sok játékot nem a nyilakkak hanem a w,a,s,d betükkel, amiből a w van felül és az a,s,d alul.Szerintem csak belépve maradt a chat-be és ot akart irányitani és kijöt az ASD.ENNYI.Semmi értelem semmi rövidités csak jól hangzik és ezért megmaradt.
2015. jan. 14. 19:23
 19/22 anonim válasza:
autism spectrum disorder
2016. aug. 8. 00:55
 20/22 anonim válasza:
56%
Aki azt írta, hogy az "ASD" az azt jelenti hogy nevetés annak ment a piros kéz tehát igazából mindenkinek odafent. Én személy szerint annak használom hogy mondjuk játszok és benyomom a Chatet utána beirom lenyomom a ENTER-t ezután számolok, várok hogy mennyire fagy/laggol a játék tehát az rohadtul nem nevetés. Ja és a környezetemben + ismerőseim is erre használják nem az odafent leirt dolgokra mert azok marhaságok.
2016. szept. 30. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!