Mit jelent az hogy 'asd'?
Figyelt kérdés
Myvipen látom ezt sokszor meg msnen de fogalmam sincs mit jelenthet. :/2009. febr. 25. 16:50
1/22 anonim válasza:
hehe, egy uj szleng:) Onnan kezdődött, hogy ha valaki gyorsan akarta irni azt hogy XD vagy :D akkor ha gyorsan irta mindig az jött ki hogy adsasddassadadsasd (:SAD:Fsafd)
szoval röviden azis kettőpont dét jelent :D
2/22 anonim válasza:
gondold már át, a gyors XD-ből hogy lesz asd? :D
ugyanaz, mint a lol. általában a wow-kockák "nevetnek" így, de már mások is használják. továbbfejlesztett változata az asdf, ha megnézed, egymás mellett vannak a billentyűzeten, egyszerű.. :)
3/22 anonim válasza:
a kockák nevetnek igy de az elsőnek is igaza van
4/22 anonim válasza:
na akk sokadjára is leírom, hogy a kockák meg azért nevetnek így mert a játékokba asdw-el mozognak. :D és így lett az asd. (jé, olyan mint az lsd:DD)
5/22 A kérdező kommentje:
gyáá. kösziszépen :DD
2009. febr. 26. 16:37
6/22 anonim válasza:
Hmm.. mikor annak idején angol nyelvű cseten beszélgettem emberekkel, akkor mindig ezt kérdezték, hogy asd? Aztán sosem értettem, hogy mi ez, de elmagyarázták, hogy age/sex/destination. Legalábbis így emlékszem. :)
7/22 Xavo válasza:
uccsó hozzászóló, az asl, avagy age,sex,location, magyarán életkor,nem,lakhely
8/22 anonim válasza:
Az nem egy csalás CoD2-ben???? xD eddig úgy tudtam:P:D
9/22 anonim válasza:
igen az 'asd'-t a kockák használják nevetésként mert gyorsan lelehet írni :D
10/22 anonim válasza:
KÉT Osztálytársam találta ki!!! ( nem kamú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!