Mit tennél ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Mondjuk kitör egy hatalmas háború Európában. Az egyik félnek te elég rangos tiszt vagy. Az ellenfél haderejéről igazából nincs adat. És ekkor egy levelet kapnál, amiben mindössze ennyi van: "Nézz szembe a sötétség tengerével, s minden titkát feltárja előtted." Mit tennél?
(A levél nem átverés, nem hazugság.)
2011. márc. 28. 15:37
1/12 anonim válasza:
Kidobnám. Honnan derül ki ebből, hogy nem átverés, nem hazugság? Fontos emberek elég sok hülye levelet kapnak, nem lehet mindnek utána nézni, hátha pont ez tartalmaz valami nagyszerű dolgot misztikus rejtvénybe csomagolva. Ha segíteni akar valaki, közölje, amit akar. Ha nem, ne rabolja az időmet. Inkább felderíteném a hadszínteret.
2/12 A kérdező kommentje:
Figyelj, ez most csak egy feltételezés. A levél valós, csak, az érdekel, értitek-e mit jelen.
2011. márc. 28. 15:49
3/12 A kérdező kommentje:
Tehát hogy értelmeznéd?
2011. márc. 28. 16:09
4/12 anonim válasza:
- én megtámadnám az ellenséget és akkor meglátnám a gyenge pontjukat
-vagy küldenék embereket, hogy nyomozzák ki a gyenge pontjukat
- vagy tengeralatjárókat küldenék
lehet, hogy hülyeségeket irtam de én igy értelmezném
5/12 A kérdező kommentje:
Az első meglátás "helyes", de felderíteni nem tudsz, és a szárazföld közepén vagy
2011. márc. 30. 18:07
6/12 A kérdező kommentje:
A helyest úgy értem, hogy csak azt tudsz a háromból, de nem jó megoldás
2011. márc. 30. 18:12
7/12 anonim válasza:
Én megpróbálnék békés utakon véget vetni a háborúnak. Szerződéseket kötnék és valahogy rávenném az ellenfelet a békére.
8/12 anonim válasza:
miért fontos ez neked? am szerintem ha most ebben a világban törne ki háború, már vannak olyan gépek, ami az egész bolygót is meg tudja semmisíteni..komoly
9/12 A kérdező kommentje:
Na jó, hülyék vagytok, nem értitek a kérdést.
2011. ápr. 1. 15:47
10/12 anonim válasza:
Akkor mondd meg a helyes választ ha mi ennyire hülyék vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!