Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokan miért tartják a puncit...

Sokan miért tartják a puncit csúnya szónak?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Pl. ennél a kérdésnél a második válaszoló írta, hogy a Kérdező, miért nem úgy írta, hogy p*nci. Miért kellett volna úgy írni? Miért nem lehet kiírni rendesen, hogy punci?

2011. márc. 25. 07:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én szeretem a puncit...
2011. márc. 28. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom... én is tettem már fel hasonló kérdést, mivel korábban ez a szó szerepelt egy másik kérdésemben, ami pár óra alatt eltűnt az oldalról, helyette viszont a modiktól kaptam egy e-mailt, melyben pár soros monológ keretében kifejtették, hogy mélységesen szégyelljem magam a trágár szóhasználatomért.

Én meg csak pislogtam, mert nem értettem ez a szó mért számít trágár kifejezésnek. Szerintem nem az.

2011. márc. 28. 14:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én sem értem, mi ebben a trágár! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. márc. 28. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Senki nem tartja csúnya szónak, csak nem nagyon szokás a nemiszervünkről beszélgetni.
2011. márc. 29. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
elég konzervatív felfogás, hogy nem szokás...
2011. márc. 29. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, sztem egyáltalán nem az, sőt talán az egyik legszalonképesebb, de mégsem "tudományos" megnevezése a lábunk közöttnek.:) Bezzeg a fiúk milyen jól jártak ezzel is, nekik ott van fütyi, kuki stb...:-)

De mindegy én örülök, hogy nekem az van ami a kérdésben szerepelxD

19/L

2011. okt. 15. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra, ami a te lábad között van, kedves előző, szintén van rengeteg nem tudományos és szerintem nem csúnya szinonimája.

De ezt sem tartom csúnyának, ami a kérdésben szerepel.

2011. okt. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!